Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  TOP 4 momenta sa inauguracije

  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je juče zakletvu u Narodnoj skupštini za drugi predsednički mandat. Inauguracija je imala i nekoliko zanimljivih momenata.

  Posebna sednica parlamenta bila je zakazana za 11 sati, a nakon polaganja zakletve i govora počeo je novi petogodišnji predsednički mandat uz obraćanje okupljenima ispred Narodne skupštine.

  Na inauguraciji je bilo reči o „sankcijama i drugim čudima“, bilo je i autobusa sa pristalicama Srpske napredne stranke, ali i pokoji prekoran pogled onima koje ne ustanu kad i svi ostali. Donosimo vam TOP 4 momenta sa jučerašnje inauguracije predsednika Vučića.

  1. Autobus do autobusa

  Kako to obično i biva gde god se pojavi predsednik tu su i njegove pristalice. U autobusima, naravno. Jučerašnje okupljanje im je možda pokvarila kiša, ali to im nije smetalo da poslušaju šta to predsednik ima da im poruči.

  2. Ivica još uvek sedi

  Predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić je možda mislio da ne ustane i aplaudira na predsednikvoj inauguraciji, ali shvatio je da to ipak nije moguće, posle samo jednog pogleda.

  3. Smoreni Toma Nikolić

  Na Vučićevoj inauguraciji bio je i nekadašnji predsednik Srbije Tomislav Nikolić, kome nije bilo preterano zanimljivo da svemu tome prisustvuje, pa možemo zapaziti da se, kako se to popularno kaže  – smorio.

  4. Satirična inauguracija u Nišu

  Umetnik Slavoljub Blagojević organizovao je u Nišu satiričnu inauguraciju predsednika Aleksandra Vučića. Blagojević je na platou kod Kazandžijskog sokačeta, izložio svoje radove, skulpture, koje, kako sam kaže, daju jasne asocijacije na simbole Vučićevog predsednikovanja, kako na Andrićevom vencu, tako i prethodno u Vladi Srbije.

  Niš, 31.05.2022. – Umetnik Slavoljub Blagojević je u Nišu organizovao satiričnu inauguraciju predsednika Srbije Aleksandra Vučić (BETA/AP)

  Izvor: BIZLife

  Foto: Beta/AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE