Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IMMOFINANZ instalira punjače za električna vozila u STOP SHOP parkovima

  Portfolio ritejl parkova STOP SHOP, u vlasništvu austrijske kompanije IMMOFINANZ, svojim kupcima nudi savremene električne stanice kao jednostavan i brz način da dopune svoja električna vozila. Prvi punjači visokih performansi postavljeni su u STOP SHOP-u u Vršcu, Lazarevcu, Požarevcu i Sremskoj Mitrovici. U roku od mesec dana, punjači među kojima i najbrži od 120 kW, biće pušteni u rad u Somboru, Subotici i Zaječaru. Instalacija punjača u svim STOP SHOP-ovima u Srbiji biće završena do početka 2023. godine.

  U Srbiji raste interesovanje za električna vozila ili hibridne automobile

  Izgradnja neophodne infrastrukture ključni je preduslov za njihovo širenje. Tako električni punjači u STOP SHOP-ovima mogu postati prekretnica u širenju elektromobilnosti na manje gradove.

  STOP SHOP Vršac

  „Ideja je da našim kupcima ponudimo opciju da koriste struju bez ugljen-dioksida u svim IMMOFINANZ-ovim ritejl parkovima u Srbiji. Tako  promovišemo čistu i održivu budućnost. Naši STOP SHOP-ovi su pristupačni i obezbeđuju velika parking mesta. Upravo ovu konkurentsku prednost želimo dalje da razvijamo, proširujući postojeće usluge savremenim e-stanicama. Kupci će moći ne samo da kupuju po povoljnim cenama, već će i udobno da dopune svoje električne automobile dok kupuju“, rekla je Maja Marić, menadžerka zadužena za brend STOP SHOP u Srbiji.

  STOP SHOP Lazarevac

  Ova inovativna usluga je sledeći korak IMMOFINANZ-a ka modernoj i ekološkoj kupovini

  Kompanija pridaje veliki značaj promovisanju korišćenja obnovljive energije kao dela svoje strategije nulte neto emisije.

  U Srbiji, IMMOFINANZ je član Saveta zelene gradnje Srbije, organizacije koja podstiče promene u načinu urbanog planiranja, projektovanja, izgradnje i renoviranja ka održivijoj budućnosti. Takođe pokriva BREEAM sistem sertifikacije u svom celokupnom srpskom STOP SHOP portfoliju, što je trenutno jedan od najvažnijih metoda za postavljanje standarda ekološke gradnje.

  Izvor: BIZLife

  Foto: IMMOFINANZ

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE