Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  grejna sezona

  Čučković otkrio kada počinje grejna sezona u Beogradu

  Gradski menadžer Beograda Miroslav Čučković izjavio je da će gradski Sekretarijat za energetiku dati zvanični nalog beogradskim elektranama da se krene sa toplim probama 31. oktobra i sa grejanjem od 1. novembra.

  „Kada budemo krenuli, nema zaustavljanja do kraja grejne sezone“, rekao je Čučković za TV Pink i naveo da su napunjeni i rezervoari mazuta, kao i da je dat nalog da se kupe dodatne količine za januar i februar.

  On je, kako je preneo portal Pink.rs, rekao da očekuje da uskoro krenu sa grejanjem i elektrane u Obrenovcu i Lazarevcu.

  „Nije više pitanje novca, već je više u pitanju količina gasa koja je neophodna za kompletnu Srbiju“, rekao je Čučković i ocenio da će Srbija „biti jedna od retkih zemalja u Evropi koja će imati grejanje bez problema“.

  Grejna sezona trebalo da počne pre dve nedelje

  Podsetimo, grejna sezona trebalo je da počne 15. oktobra, međutim, zbog, kako je navedeno, lepog vremena, nije bilo potrebe za grejanjem. U nekom od svojih obraćanja na ovu temu, gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić rekao je da smo zbog ovih petnaest dana odlaganja, uštedeli nekoliko miliona evra.

  ODLAŽE SE početak grejne sezone: „Počeće kada se steknu vremenski uslovi“

  Izvor: BIZLife/Pink

  Foto: Unsplash

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE