Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  IMAX premijera filma „Nova planeta majmuna: Kraljevstvo“ u sredu 8. maja

  Svečana premijera filma „Nova planeta majmuna: Kraljevstvo“ održaće se u IMAX sali Cineplexx Galerije, u sredu, 8. maja kada će se u okviru Blockbuster night-a održati zabavne aktivnosti i prateći kviz na temu poznavanja predhodnih filmova čuvene franšize o Planeti majmuna.

  Glavna nagrada biće izlet za dvoje pod nazivom U potrazi za divljim konjima, na planinu Stolovi.

  I u drugim bioskopima obeležava se početak prikazivanja filma čiji je prvi nastavak poznate trilogije snimljen još 2011. godine, sa Endijem Serkisom u glavnoj ulozi. U beogradskoj mts Dvorani i bioskopima Vilin Grad i Cine Grand u Nišu održaće se Veče fantazije, dok CineStar bioskopi priređuju Cine Fan veče.

  Globalna epska franšiza dobila je još jedan nastavak i sada, nakon Cezarove vladavine upoznaje nas sa nekoliko generacija u budućnosti, gde majmuni, kao dominantna vrsta, žive u skladu. Prisutna ljudska vrsta primorana je da bude „u senci“.

  Priča prati mladog majmuna koji se bori da ispuni očekivanja svog oca. Zabranjeno mu je da uči o spoljašnjem svetu van svog sela i istorija ljudske rase potpuna mu je nepoznanica, kao i činjenica da su oni nekada bili dominantna vrsta.

  Raka, jedan od orangutana jedini se seća Cezarovih stvarnih učenja o pristojnosti, moralu i snazi. On se borio da pomiri ljubav prema njegovoj ljudskoj porodici sa saznanjima o ljudskoj okrutnosti.

  Podsetimo, nakon uspona trilogije „Uzdizanje planeta majmuna“ (2011.), „Zora planeta majmuna“ (2014.) i „Planeta majmuna Rat“ (2017.) poynati američki studio, 20th Century Studios snimio je još jedan nastavak „Nova planeta majmuna: Kraljevstvo“ stvarajući nove likove i novu eru za Planetu majmuna.

  Sva tri predhodna filma koristila su najsavremeniju tehnologiju snimanja kako bi predstavili majmune što realnijim, a svaki od nastavaka nominovan je za nagradu Oskar u kategoriji za najbolje dostignuće u vizuelnim efektima.

  U novoj priči reditelja Vesa Bola (Wes Ball) uloge tumače Oven Tig (Owen Teague), Freja Alen (Freya Allan), Kevin Durand (Kevin Durand), Piter Mejken (Peter Macon) i Vilijam H. Mejsi (William H. Macy).

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: MCF

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE