Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Idealno mesto za vašu prazničnu kupovinu: Lokalni market na klik od vas

  Važno je gde kupujete za praznike: Veliki se snađu, podržite male

  Kako  je ova godina bila izazovna za sve nas, važno je da malim gestovima pružimo jedni drugima podršku. Nekima je bilo teže nego drugima – naročito komšijskim radnjama, malim i srednjim preduzećima. Za vreme praznika važno je da se setimo njih, važno je od koga kupujemo.

  Silom prilika i sticajem novih okolnosti, većina malih i srednjih preduzeća prilagodila se situaciji, tako da sada ne morate da odlazite do prodavnice, do restorana… Svi mi žeimo da se osećamo sigurno i tražimo razne alternative i pogodnosti koje ne zahtevaju fizički odlazak do prodavnice.

  Tokom praznika, možete iz svog ušuškanog doma da poručite sve što vam treba iz komšijskih radnji, a samim tim i pomažete!

  Vreme darivanja je počelo i srca malih biznisa su već otvorena za vas – bez obzira da li tražite nešto za vaše bližnje ili jednostavno želite sebe da počastite.

  Nedavno objavljeni rezultati pokazali su da je porast narudžbina preko Glovo aplikacije zabeležio snažan rast u poređenju sa prethodnom godinom. Pored toga, beskontaktno plaćanje, bilo karticom bilo online je trenutno poželjniji način plaćanja i u Srbiji i u Evropi.

  Glovo i globalni lider u digitalnim plaćanjima kompanija Visa, došli su na ideju kako da pruže podršku lokalnim trgovcima, koji su veoma pogođeni restriktivnim merama usled pandemije.

  Zahvaljujući saradnji i inicijativi ovih kompanija, više od 500 malih biznisa u 6 gradova okupljeno je u Lokalnom marketu, koji možete naći na aplikaciji Glovo. U vreme praznika, od početka decembra do 15. januara 2021. godine, u Lokalnom market možete pronaći picerije, poslastičarnice, vinske barove, lokalne delikatesne radnje, restorane, pekare, apoteke i druge vrste malih biznisa i komšijskih radnji.

  Dakle, Visa lokalni market na Glovo aplikaciji, okuplja brojne male biznise i svi korisnici Visa kartica biće nagrađeni posebnim poklonima za pruženu podršku i poverenje.

  Za plaćanje svim Visa karticama u kategoriji Visa lokalni market tu je besplatna dostava, dok će korisnici Visa premium kartica dobiti 300 RSD promo kod za narednu kupovinu umesto besplatne dostave.

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pexels, Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE