Humanitarna modna revija Fashion Company za decu Prihvatilišta

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Humanitarna modna revija Fashion Company za decu Prihvatilišta

  Tradicionalna humanitarna modna revija za decu Prihvatilišta održana je 23. decembra u Skupštini grada Beograda, u organizaciji agencije “Fabrika” i uz podršku kompanije Fashion Company.

  Mališani koji borave u Prihvatilištu, kao i prethodnih godina, pisali su pisma Deda Mrazu, poveravajući mu šta priželjkuju za novogodišnje i božićne praznike.

  Poklone koje su poželeli uručili su im njihovi idoli Radoš Bajić, Branka Pujić, Jana Milić Ilić, Viktor Savić, Vuk Kostić, Sanja Kerkez, Dušan Domović Bulut, Marko Mandić, Ana Kokić, Baka Prase, kao i majke naših proslavljenih sportista Dijana Đoković i Leposava Jarić.

  Događaj su otvorile Vesna Mandić, vlasnica agencije Fabrika i Iva Kulić, direktorka marketinga Fashion Company, nakon čega je usledila modna revija poznatih svetskih brendova koji se nalaze u portfoliju ove kompanije.

  “Drago nam je što smo imali priliku da mališanima koji borave u Prihvatilištu ostvarimo novogodišnje želje i obezbedimo poklon paketiće. Želeli smo kroz današnje druženje da podržimo decu da veruju u sebe i hrabro slede svoje snove,” izjavila je Iva Kulić.

  Pored poznatih ličnosti velikog srca, koje su se našle u ulozi Deda Mraza, događaju su pristustvovali i brojni donatori i predstavnici medija.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE