Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Huma MICE poslovni događaji

  Zašto poslovne događaje treba da spojite sa uživanjem

  Huma Kotor Bay resort pruža vrhunske uslove za sve vaše MICE događaje. Konferencijska sala, koja je moderno opremljena, je idealno mesto za profesionalce koji se sastaju da bi organizovali aktivnosti usmerene ka ostvarivanju svojih ciljeva.

  Konferencijska sala, Huma

  Konferencijska sala, Huma

  Zašto je HUMA odlučna destinacija za MICE događaje

  • Pristupačnost. Huma ima dobre vazdušne i kopnene veze koje olakšavaju transfer do Hume i omogućuju učesnicima da se bez problema kreću kroz čitav region.
  • Vaši su nam ciljevi na prvom mestu.  Ako je vaše podsticajno putovanje  bazirano na popravljanju odnosa i stvaranju veza između učesnika, mi ćemo se fokusirati na bogatu kulinarsku ponudu, prirodne lepote i široku lepezu aktivnosti u prirodi koje obuhvataju planine, jezera, more i veliki broj slobodnih aktivnosti.
  • Sjajan program različitih aktivnosti. Pomoći ćemo vam da uklopite ciljeve kompanije sa karakteristikama Hume i njene lokacije. Tako ćete moći da  podstičete lični razvoj usmeren na ohrabrivanje zaposlenih, učenje veština i druge aktivnosti, a sve u kombinaciji sa jedinstvenim aktivnostima koje nudi ova ekskluzivna destinacija u Crnoj Gori kako biste doživjeli nezaboravno iskustvo.
  • Kvalitet infrastrukture i originalno sedište kompanije. Huma nudi opremu i usluge za široku lepezu sastanaka, na izvanrednom mestu
  • Divno vreme i okolina. Sa svojom mediteranskom klimom, Huma može dati podsticaj tvojim profesionalnim sastancim tokom većeg dela godine, pošto je vreme faktor koji pozitivno utiče na aktivnosti vezane za određene događaje.
  Konferencijska sala, MICE događaji

  Konferencijska sala, MICE događaji

  MICE je  sinonim za kongresni turizam – odnosi se na određen tip turizma u kojem su grupe ljudi, što je obično unapred dobro isplanirano,  dovedene zajedno na neku destinaciju zbog neke određene svrhe.

  Spojite posao i uživanje

  Kompanijama koje žele da nagrade svoje zaposlene ili partnere za izvanredne profesionalne uspehe, Huma zadovoljava sve potrebe.  Luksuzni sadržaji u samom hotelu, u kombinaciji sa gotovo neograničenim izborom aktivnosti na otvorenom kao i drugih aktivnosti učiniće vaše podsticajne konferencije vrednim pamćenja i uspešnim.

  Nakon uspešno obavljenog posla, sa svojim poslovni partnerima, možete se opustiti u nekom od restorana koji predstavljaju idealan spoj svetske kuhinje sa domaćim namirnicama. Bilo da se odlučite za  Mudra Art Cuisine, Lola Braza ili Virtù Lounge and Restaurant, uživaćete u jedinstvenim jelima, a vaš poslovni poduhvat biće zaokružen ukusima uspeha.

  Restorani Huma Kotor Bay

  Restorani Huma Kotor Bay

  Crna Gora nudi bezbroj mogućnosti za avanturu poput pešačenja u prirodi, vožnje kajakom, raftinga, jedrenja, ronjenja, vožnje gliserom i drugih aktivnosti koje vam mogu pružiti najbolje timsko iskustvo koje ste ikad doživeli. Dodajte tome Spa & Wellness i druge sadržaje koje rizort pruža, zaronite u bogat noćni život Kotora i okolnih mesta kao i mnoge opcije za odmor, i vaša podsticajna konferencija će nesumnjivo biti uspešna.

  Pogled na prirodu, Huma

  Pogled na prirodu, Huma

  Izvor: BIZLife

  Foto: Huma Kotor Bay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE