Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

    Huma

    Doživite veličanstvene ukuse sveta u Crnoj Gori

    Hrana u Crnoj Gori veoma podseća na samu zemlju: zdrava, jedinstvena a opet jednostavna mešavina zadivljujućih suprotnosti. Kao što se plava voda Jadranskog mora u Bokokotorskom zalivu razlikuje od neukroćenih vrhova planina ili šuma u neistraženoj divljini a opet dele isti duh prošlosti, tako i crnogorska kuhinja deli isti ukus- ukus autentičnosti. 

    Huma Kotor bay Hotel & Villas raspolaže vrhunskim restoranima koji će vas svojim jedinstvenim konceptom i ukusima odvesti na nezaboravno gastronomsko putovanje. U Humi možete istražiti svetske ukuse, a opet osetiti čari domaćih namirnica, spremljenih u rukama veštih i iskusnih kuvara, koji obraćaju pažnju na svaki detalj. Ono što daje posebnu magiju svakom jelu je ambijent koji okružuje ovaj luksuzni kompleks. U jednom zalogaju osetićete ukuse hrane koja je potekla sa prostara hiljadama kilometara udaljenih od vas, uz zvukove nežnih talas, planinskog povetarca i mrisa slane mosrke vode.

    Huma Kotor Bay - Mudra Art Cuisine

    Huma Kotor Bay – Mudra Art Cuisine

    Doživite Mudra Art Cuisine

    Istražite jedinstveni History of art (istorija umetnost) jelovnik, dok osećate svež jadranski povetarac na svojoj koži, slušajući nežni šum talasa i uživajući u neverovatnom zalasku sunca u Bokokotorskom zalivu.

     Caprese inspired at Mudra Art Cuisine

    Caprese inspired at Mudra Art Cuisine

    U želji da konstantno stvara najbolje moguće fine dining iskutsvo, Mudra Art Cuisine je u partnerstvu sa šefom kuhinje Aleksandrom Kerekešom i izvršnom poslastičarkom Kristinom Radosavljević kreirala izuzetne i raznovrsne ukuse i nezaboravno gastronomsko iskustvo, koristeći samo najfinije, najsvežije, domaće namirnice.

    Šef kuhinje Aleksandar Kerekeš, poslastičarka Kristina Radosavljević

    Šef kuhinje Aleksandar Kerekeš, poslastičarka Kristina Radosavljević

    Jelovnik je podeljen na osam delova, od kojih svaki predstavlja određeni umetnički pravac, koji je dao inspiraciju za taj određeni segment jela. Primera radi IMPRESIONIZAM je novi naziv za predjela, RENESANSA za inovativne paste i rižota, BAROK za glavna jela, a POSTIMPRESIONIZAM za deserte.

    Iskusite LOLA BRAZA Sushi & Nikkei

    Jedinstvenim, nenametljivim, spojem zapanjujućih suprotnosti, Lola Braza približava daleke ukuse kroz svoju ponudu sušija i Nikkei kuhinje.

    Lola Braza restora, Huma Kotor Bay

    Lola Braza restora, Huma Kotor Bay

    Nikkei je fuziona kuhinja koja spaja tradicionalne japanske tehnike kuvanja sa bogatim obiljem peruanske hrane i lokalnim sastojcima podneblja na kojem se sprema.

    LOLA BRAZA Sushi & Nikkei - Sushi

    LOLA BRAZA Sushi & Nikkei – Sushi

    Od visokih planina do otvorenog mora, Crna Gora poput Perua ima raznoliku mešavinu svežih i kvalitetnih namirnica. Lola Braza kroz svoju gastronomsku ponudu istražuje upravo ovu paralelu, kroz tradicionalne tehnike.

    Ukusi Hume - LOLA BRAZA Sushi & Nikkei, Huma

    Ukusi Hume – LOLA BRAZA Sushi & Nikkei, Huma

    Restoran je savršeno uklopljen u okruženje, nudeći gostima izuzetan pogled na zaliv, sa taman dovoljne visine za uživanje u spoju Jadrana i okolnik okomitih planina. Uz intimnu atmosferu u zatvorenom prostoru restorana i romantičnom terasiom, nudi vam priliku za uživanje u najupečatljivijim ukusima u zalivu.

    Izvor: BIZLife

    Foto: Huma Kotor bay Hotel & Villas

    What's your reaction?

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

    MAGAZINE ONLINE