Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Hotelijeri PODIGLI CENE za doček: 4 dana na Zlatiboru za dvoje – 76.000 RSD

  Aranžmani za doček Nove godine u hotelima i privatnom smeštaju u turističkim destinacijama u zemlji prodaju se po višim cenama i stiče se utisak da hotelijeri neće imati previše praznih kapaciteta, uprkos koronavirusu.

  Kako je pokazalo mini istraživanje BIZLife portala, cene za boravak u privatnim smeštajima na planinama su i dva do tri puta više, a kapaciteti su prilično popunjeni.

  Tako kažu vlasnici apartmana na Tari i Zlatiboru, gde se traži mesto više a cene se kreće i 100 evra za jednu noć.

  Što se tiče hotela, ako se neko odluči da Novu godinu dočeka u Sokobanji, u  Soko Termama najavili su da za praznike važe nove cene pa tako noćenje s doručkom u periodu od 31. decembra do 3. januara košta između 5.000 i 7.000 dinara po osobi.

  Od 3. do 15. januara cene će biti nešto niže – od 4.000 do 6.000 dinara.

  Na sajtu hotela “Soko terme” objavljeno je i da za doček Nove godine važe i nove cene na bazenu, odnosno umesto 700 dinara koliko je kupanje koštalo do sada, do 15. januara biće potrebno izdvojiti 100 dinara više.

  Inače, tokom novembra i decembra, odnosno od 3. novembra do 20. decembra za goste ovog objekta važio je popust za smeštaj od 30 do 50 odsto.

  U hotelu “Tornik” na Zlatiboru za novogodišnje praznike odnosno za tri noćenja/četiri dana dve osobe smeštaj bi trebalo da plate 76.419 dinara.

  Boravak je na bazi polupansiona (večera i doručak) uz mogućnost doplate za svečani doček Nove godine i reprizu u skladu sa merama Vlade Srbije koje budu važile u tom momentu.

  Na sajtu je objavljeno da ukoliko proslava dočeka Nove godine bude otkazana zbog aktuelnih mera, gostima će u novogodišnjoj noći SPA&Wellness centar biti na raspolaganju do tri sata ujutru (uz poštovanje epidemioloških mera).

  Inače, gostima je uz cenu boravka omogućeno više besplatnih usluga u hotelu, kao i različiti popusti.

  U hotelu “Palisad” odlučili su da zbog epidemiološke situacije, novogodišnje praznike i zimsku sezonu rade sa limitiranim kapacitetom za prijem gostiju pa će tako organizacija dočeka i peprize zavisiti od važećih epidemioloških mera.

  Cena po osobi (za polupansion) za tri noćenja uoči i za Novu godinu kreće se počev od 26.910 dinara za dve osobe i 31.040 za jednu osobu, a u zavisnosti od tipa sobe, košta i više.

  Takođe, svečanu večeru na ispraćaju stare godine potrebno je platiti 5.000 dinara.

  U ovom hotelu kažu da ima interesovanja građana, ali i da je ostalo još nepopunjenih mesta za rezervaciju.

  U Hotelu “Tonanti” u Vrnjačkoj banji gde takođe ima još mesta za rezervaciju, cena za tri noćenja za dve osobe u sobama na bazi polupansiona iznosi od 480 do 585 evra.

  U te cene uključene su i besplatne usluge u hotelu, kako za odrasle tako i decu, ali i izlet do manastira Žiča.

  Do 25. decembra “na snazi” su cene koje se kreću od 99 do 133 evra za sobe, a za apartmane od 188 evra do 298 evra.

  U ovom hotelu, kažu da je ostalo još slobodnih soba za rezervaciju uoči 1. januara.

  U Hotelu Premier Aqua u banji Vrdnik paket za dve noći/tri dana košta 24.000 dinara za jednu osobu (za noć), a u dvokrevetnoj sobi 16.000 dinara.

  Ukoliko se neko odluči da ostane u tom hotelu četiri noći odnosno pet dana za noćenje u jednokreventnoj sobi potrebno je da plati 19.500 dinara, a u dvokrevetnoj 13.000.Smeštaj je na bazi polu pansiona, a u cenu je  uključena i svečana večera za doček i reprizu nove godine.

  Gosti imaju mogućnost neograničenog korišćenja usluga wellnes & spa centra.

  Inače sada u tom hotelu „spa vikend“  košta 13.500 dinara po osobi, u jednokrevetnoj sobi, a u dvokrevetnoj 9.000 dinara.

  Odmor od pet dana (od nedelje do petka) treba platiti od 8.550 do 12.150 dinara po osobi u zavisnosti da li je reč o jednokrevetnom ili dvokrevetnom smeštaju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pexels

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE