Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Hotel Indigo Beograd

  Hotel Indigo Beograd

  Iz dve ulice, kroz dva pasaža, dolazite do hotela gde vas očekuje prava simfonija novih prizora, zvukova i ukusa budeći vašu radoznalost. Kada sve to budete otkrili, nećete ostati ravnodušni. Hotel je srastao u živopisni kraj, utopljen u Ulicu kneza Mihaila, gde srce Beograda najjače kuca.

  Indigo hotel fasada

  Indigo hotel fasada

  Arhitektura hotela, nameštaj, detalji dizajna, čak i pažljivo izrađeni meniji duguju svoju ličnost živopisnom kraju koji zovu domom. Radosno upijajte detalje i moći ćete da prepoznate duh ovoga grada od trenutka kada se prijavite u hotel, ručate u restoranu ili na terasi i provedete prijatno vreme uz koktele i kafu.

  Dizajn hotela je umetnički inspirativan, prepun detalja koji enterijer čine posebnim i karakterističnim za grad u kome se nalazi. U svakom kutku se oseća šarm, puls i lokalna beogradska priča. Hotel Indigo Beograd prikazuje atmosferu kraja, istoriju grada, kulturu hrane i pića i jedinstvene detalje veličanstvene arhitektonske lepote. Hotel se nalazi u zgradi koja ima svoju istoriju, rustičnu fasadu i skrovito unutrašnje dvoriste – atrijum.

  Detalji,Dnevna soba

  Detalji, dnevna soba

  U okviru hotela radi „Duke”, ljupki restoran gde se služi potpuno očaravajući doručak, autentični srpski meni na „tapas” način i poslužuju apsolutno najinspirativniji kokteli koje ste ikad probali. „Duke” je umetnički dizajniran, šarmantan, prijatan i opušten prostor sa 48 mesta, privatnom trpezarijom od 12 mesta i prekrasnom baštom od 80 mesta, gde ćete uživati u hrani, ambijentu i ljudima.

  Duke restoran, enterijer

  Duke restoran enterijer

  Restoran „Duke” vam dočarava autentičnu srpsku kuhinju u veoma modernom i inovativnom ruhu. Svi obroci se poslužuju na „tapas” način, a sastojci se svakodnevno biraju sa lokalnih pijaca.

  Apratman, Indigo

  Apratman, Indigo

  Restoran i terasa su mesta sa potpunim hedonističkim momentom. Kako je muzika onaj element koji sve čini apsolutno neodoljivim, petkom i subotom možete uživati uz ručak ili u prijatnoj večeri uz bendove, fantastične vokale i lagane zvuke koji se utapaju u tople beogradske noći. 

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE