HIT REAKCIJE na "Aleksandra od Jugoslavije": Nemanjići strikes again

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  HIT REAKCIJE na “Aleksandra od Jugoslavije”: Nemanjići strikes again

  Dugo najavljivane prva epizoda serije “Aleksandar od Jugoslavije” u režiji čuvenog reditelja Zdravka Šotre sinoć je premijerno prikazana na televiziji Nova.

  Serija će nam, kroz 15 epizoda, doneti priči o Aleksandru I Karađorđeviću, njegovom stvaranja Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca, braku sa rumunskom princezom Marijom, učešću na Pariskoj mirovnoj konferenciji ali i suspendovanju Ustava, uvođenju diktature, ali i o atentatu u Marselju.

  Već na samom početku emitovanja, serija je izazvala brojne reakcije među publikom. Tradicionalno, mi smo pretražili društvene mreže u potrazi za njima, i sudeći po komentarima, mnogi nisu zadovoljni.

  Naime, mnogi je upoređuju sa serijom “Nemanjići” koja je pre nekoliko godina naišla na, moglo bi se reći, loše kritike od strane javnosti.

  Osim toga, bilo je i komentara koji seriju nazivaju propagandom, ali i onih koji su Šotri zamerili zbog, kako se navodi, amaterizma.

  Mnogi su komentarisali repriziranje epizode samo dva sata nakon prvog emitovanja, što javnost pripisuje izostajanju prevoda sa fransuckog jezika kojim se govorilo u prvoj epizodi u velikoj meri.

  Izvor: BIZlife

  Foto: Screenshot/YT

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE