Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Slobodan Papak

  Hipernet najatraktivnija ponuda na tržištu

  Slobodan Papak, menadžer segmenta fiksnih usluga u Yettelu, za BIZLife govori o novom korisničkom iskustvu koje kreira njegova kompanija.

  Hipernet, kao relativno nova opcija na tržištu kablovskih operatora, obuhvata usluge optičkog interneta, digitalne televizije i fiksne telefonije. O aktuelnoj ponudi Hiperneta, dostupnom sadržaju, ali i o tome zašto je baš on pravi izbor za celo domaćinstvo – razgovarali smo sa Slobodanom Papkom, menadžerom segmenta fiksnih usluga u Yettelu.

  • Po čemu se Hipernet razlikuje od ostalih kablovskih operatora?

  Činjenica je da godinama imamo jaku poziciju u sektoru mobilnih usluga i da se izdvajamo po kvalitetu. Želeli smo da taj kvalitet prenesemo i na segment usluga za domaćinstvo. Tokom razvoja Hiperneta, fokusirali smo se na dve stvari – šta je to što je korisnicima potrebno i kako da napravimo najbolje korisničko iskustvo. Ponudili smo našem tržištu kompletnu ponudu, koja uključuje usluge optičkog interneta, digitalne televizije i fiksne telefonije.

  Glavna ideja Hipernet televizije jeste da približimo sadržaj korisnicima.

  Želeli smo da srušimo veštačke barijere koje dele sadržaj po izvoru iz kojeg dolazi (kataloga filmova, linearne televizije ili nekog kanala), te je sadržaj na Hipernetu tematski sortiran. Na primer, ukoliko korisnik želi da pogleda neki triler, potrebno je da ode na sekciju „Filmovi”, potom odabere kategoriju „Trileri”, gde će mu na raspolaganju biti svi filmovi tog žanra koji su se emitovali na televiziji u prethodnih sedam ili više dana. Namera nam je bila da interfejs prilagodimo velikoj količini sadržaja, po uzoru na „Netfliks” i druge globalne pionire u inovaciji gledanja video-sadržaja. Naravno, za ljubitelje tradicionalne televizije, Hipernet TV pruža sve funkcionalnosti linearne televizije. Druga važna stvar bila je brzi optički internet za čitavo domaćinstvo i stabilna internet konekcija u svakom kutku doma koja odgovara različitim potrebama članova porodice.

  Konačno, potrudili smo se da i proces instalacije bude što kvalitetniji. Uz naše iskusne tehničare, čitav proces, od momenta aktivacije usluge do instalacije, odvija se u najkraćem mogućem roku. Naša podrška stiže u tačno dogovoreno vreme, sa adekvatnom dokumentacijom i na najefikasniji način instalira optiku kako bi korisnik uživao u brzom internetu i bogatom sadržaju Hiperneta. Sve navedeno pokazalo se kao recept za uspeh, što pokazuje i broj korisnika, koji stalno raste.

  Hipernet

  Hipernet

  • Hipernet je do kraja godine dostupan korisnicima po izuzetno atraktivnoj ponudi. Da li ovo znači da je sad pravi trenutak za uvođenje Hiperneta?

  Tako je. Kako bi postao dostupniji što većem broju građana, ponudili smo Hipernet Duo i Trio pakete, po ceni od jedan dinar u prvih 12 meseci i po sjajnoj ceni u drugih 12 meseci.

  Ova ponuda je trenutno najatraktivnija na tržištu i donosi značajnu uštedu u kućnom budžetu. Kada tome dodate najbolji sportski, serijski i filmski sadržaj, kao i odlično korisničko iskustvo, jasno je zašto je Hipernet najbolji izbor za celo domaćinstvo.

  • Pomenuli ste sportski sadržaj. Šta je korisnicima trenutno na raspolaganju?

  Sport je uvek aktuelna tema i pokazalo se da je dostupnost sportskog sadržaja važan činilac koji korisnici uzimaju u obzir kada biraju kablovskog operatera. Ovog leta Hipernet se pozicionirao kao platforma sa najboljim sportskim sadržajem. Pored Premijer lige, koja je dostupna na kanalima Arena Sport, tu su i ostali najrelevantniji sportski sadržaji, poput najboljih fudbalskih takmičenja, uključujući Seriju A, La ligu, Ligu 1, Ligu šampiona, Ligu Evrope, ali i Superligu Srbije. Na kanalima Arena Sport dostupna je i najbolja košarka, poput NBA i ABA lige, dok je Eurosport poznat kao dom za biciklizam, tenis, zimske sportove i Olimpijske igre. Odnedavno, korisnici Hiperneta mogu da gledaju i dva nova Arena kanala, NBA kanal i TV Premijer ligu.

  • Na koji način je organizovan dečji sadržaj?

  Dečji sadržaj je sortiran po crtanim herojima i uzrastu kome je namenjen, kao i tipu emisije (dugometražni, kratki crtaći, filmovi za celu porodicu). Posebno je korisna kategorija „Još 5 minuta”, jer je to često odgovor mališana kada je vreme za spavanje. Takođe, bilo nam je važno da zaštitimo najmlađe od neprimerenih sadržaja, tako da postoji opcija roditeljske kontrole i zaštite PIN kodom.

  Izvor: BIZLife Magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE