Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  High School Case Competition: Takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja

  U periodu od 6. do 18. decembra održaće se High School Case Competiton 2021, takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja namenjeno srednjoškolcima.

  Iza ovog projekta, u saradnji sa Fakultetom organizacionih nauka, stoji najveće udruženje konsalting profesionalaca, industrijskih eksperata i studenata u jugoistočnoj Evropi, Case Study Club.

  High School Case Competition se po drugi put u svojoj istoriji širi po celoj Srbiji.

  Više od 300 srednjoškolaca iz cele Srbije, podeljeni u timove, imaće priliku da rešavaju realan poslovni problem, zadat od strane kompanije koja podržava projekat.

  Svečano otvaranje projekta i predstavljanje studije slučaja održaće se 6. decembra, nakon čega će uslediti radionice edukativnog karaktera, gde će učesnici steći znanja i veštine potrebne za rešavanje zadatog problema. Timovi koji prođu u polufinale svoje ideje i rešenja prezentovaće 15. decembra pred stručnim žirijem, a timovi koji se budu plasirali u finale imaće mogućnost konsultacija sa mentorima kako bi unapredili dalji rad.

  Finalno izlaganje najboljih timova i proglašenje pobednika održaće se 18. decembra.

  Ove godine, zbog situacije sa pandemijom, celo takmičenje će se održati online, dok će se finale održati uživo na Fakultetu organizacionih nauka, uz poštovanje svih epidemioloških mera.

  Cilj takmičenja je da se učenicima srednjih škola približi koncept poslovanja, donošenja odluka i rešavanja problema kroz primer iz prakse. Tom prilikom steći će veštine korisne za budućnost, primenljive u svim sferama poslovanja, kao i mnoga poznanstva.

  Udruženje Case Study Club poznat je po uspesima svojih članova na lokalnim, regionalnim i svetskim takmičenjima u rešavanju poslovne studije slučaja, a kroz projekat High School Case Competiton omogućava i srednjoškolcima da se u tome oprobaju.

  Ovogodišnji partner projekta je korporacija Xiaomi.

  Pozivamo sve zainteresovane da se prijave i naprave svoje prve korake u svetu biznisa!

  Više informacija, kao i prijavu za takmičenje možete pronaći na našim stranicama na Facebook-u i Instagram-u, kao i na zvaničnom sajtu Case Study Club-a.

  Izvor: BIZLife

  Foto: High School Case Competiton

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE