Gugl, Blumberg i Fejsbuk u Beogradu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Gugl, Blumberg i Fejsbuk u Beogradu

  Međunarodna konferencija WomENcourage koja se svake godine događa u drugom evropskom gradu, ove godine će biti održana od 3. do 5. oktobra u Beogradu u hotelu Metropol.

  Organizatori najavljuju dolazak nekih od vodećih svetskih kompanija.

  WomENcourage je međunarodna konferencija koja postoji od 2014. godine i do sad je bila organizovana u Barseloni, Lincu, Upsali i Mančesteru. Ove godine Beograd će biti domaćin ovog događaja koji se dešava od 3. do 5. oktobra u hotelu Metropol.

  WomENCourage okuplja studente i profesionalce koji se bave različitim oblastima iz sfere računarstva i informatike, sa posebnim osvrtom na povezivanje žena u ovim oblastima i na podsticanje njihovog daljeg razvoja u obrazovanju i profesionalnom angažmanu.

  Među posetiocima i učesnicima su studenti, profesionalci, profesori, istraživači koji će predstaviti svoje radove, iskustva i dostignuća u ovim oblastima.

  Ovaj događaj je jedan od brojnih koji je nastao u okviru internacionalne mreže ACM – Association for Computing Machinery.

  Program se sastoji od predavanja, radionica, hackathon-a i career fair-a na kom će učestvovati kompanije kao što su Gugl, Blumberg, Fejsbuk.

  Trenutno je otvoren i poziv za volontere, koji će imati priliku da besplatno prisustvuju programima konferencije, upoznanju kolege i predavače iz celog sveta, ali i da se susretnu sa predstavnicima vodećih tehnoloških kompanija. Oni koji su zainteresovani za ovaj vid angažmana mogu pisati na info@spacevent.org.

  Izvor: BIZLife

  Foto: promo

  Piše: B.M.

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE