Grčka DODATNO POPUŠTA korona mere od 12. juna, evo šta se menja

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Grčka DODATNO POPUŠTA korona mere od 12. juna, evo šta se menja

  Zbog stabilizacije epidemiološke situacije, u Grčkoj će od 12. juna početi da važe nove mere poput skraćenja policijskog časa i dopuštanja muzike u otvorenim delovima objekata, prenose grčki portali.

  Kako je saopštio zamenik ministra civilne zaštite i upravljanja kriznim situacijama Nikos Hardalis, na snazi je i dalje obaveza nošenja maski, ali će biti ukinute druge restrikcije.

  Od subote, 12. juna, muzika će biti dozvoljena u delovima ugostiteljskih objekata na otvorenom koji su namenjeni za sedenje gostiju.

  Takođe je skraćeno i trajanje policijskog časa u Grčkoj. Od subote, 12. juna, policijski čas će trajati od 1.30 do 5 sati po lokalnom vremenu.

  Hardalis je takođe najavio i da će policijski čas najverovatnije biti ukinut od 1. jula, ukoliko to aktuelna epidemiološka situacija bude dozvolila.

  „Dobro  znamo da svaka naša nepažnja može biti kobna za mnoge druge. Ali takođe dobro znamo kako se možemo nositi sa tim, kako da zaštitimo sebe i sve oko nas. Posmatrajući sanitarne mere i protokole, koji su naš štit od prvog dana pandemije, kroz program vakcinacije i stvaranja kolektivnog imuniteta, biće nam omogućeno da iza sebe ostavimo ovu situaciju bez presedana“, dodao je Hardalis.

  Izvor: BiZLife

  Foto: Pexels

  What's your reaction?

  Komentari

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE