Grand kafa osvojila Disrupt priznanje za Grand Single Origin - Najbolja inovacija 2021.

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Grand kafa Disrupt

  Grand kafa osvojila Disrupt priznanje za Grand Single Origin – Najbolja inovacija 2021.

  Grand kafa je dobitnik prestižne nagrade u kategoriji Disrupt inovacije za Grand Single Origin, kafu jedinstvenog geografskog porekla, kao najbolja inovacija u 2021. godini.

  Nina Cvetković, Senior Brand Development Manager u Grand kafi, rekla je da je ponosna na činjenicu da je Grand kafa prva u Srbiji i regionu počela da koristi Blockchain tehnologiju u marketinške svrhe, kako bi potrošačima omogućila da istraže put svoje kafe.

  „Izuzetno mi je drago što smo u prethodnoj godini imali priliku da podignemo lestvicu na jedan viši nivo kada je reč o inovacijama na tržištu. Zahvaljujući inovativnoj Blockchain tehnologiji, u saradnji sa Farmer Connect organizacijom, omogućili smo potrošačima da, jednostavnim skeniranjem QR koda sa pakovanja naših Grand Single Origin ukusa, upoznaju farmere koji je uzgajaju i saznaju sve o putu kafe od plantaže do šoljice. Ova saradnja ima i humanu notu, te potrošači mogu i da podrže donacijom projekte obezbeđivanja čiste pijaće vode i održivih ekosistema u zemljama gde se kafa uzgaja. Jedinstveni Grand Single Origin ukusi se pakuju u ekološki prihvatljivu Genprotect ambalažu koja se može reciklirati, što je takođe novitet na ovim prostorima“, napomenula je Nina.

  Disrupt priznanje Grand Single Origin

  Disrupt priznanje Grand Single Origin

  Iz kompanije su naveli da je ova nagrada samo još jedna u nizu potvrda da Grand kafa opravdava svoju poziciju tržišnog lidera i da svojim inovacijama postavlja nove standarde.

  DISRUPT AWARDS je i ove godine okupio rekordan broj vrhunskih radova iz kompanija i agencija koje su se posebno istakle u oblasti Disrupt inovacije ili Disrupt komunikacije, i tokom neobične 2021. godine, uspele da svojim aktivnostima privuku pažnju javnosti i povuku društvo napred.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Grand kafa

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE