Glumac Rale Milenković igra "Naše dane" u bari Revi BESPLATNO

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Glumac Rale Milenković igra “Naše dane” u bari Revi BESPLATNO

  Glumac Radoslav Milenković pozvao je sve koji žele da gledaju predstavu „Naši dani“ koju izvodi već 36 godina da dođu u baru Revu 31. avgusta uveče.

  Kako je najavio, ulaz je slobodan i svi su dobrodošli.

  „Izdiše leto… Ali, igrati se mora… Igra je najbolja maska, najefikasniji filter i zaštita od svih virusa i svake vrste zagađenja, naročito od onih koja nasrću na naše duše. Hrabro čekam vaš odvažni dolazak na baru Revu, da se rugamo moralnim nakazama Disovih, Domanovićevih i naših dana. Ulaz je slobodan a autan je obavezan! 31. avgusta u 19h“, napisao je glumac na Fejsbuk profilu.

  Radoslav Milenković, glumac i pozorišni reditelj kompletan je autor monodrame koja je imala premijeru još u maju 1984. godine, a do danas izvedena više od 1750 puta puta kako na scenama bivše Jugoslavije, tako i u inostranstvu.

  Tekst predstave nastao je dramatizacijom satiričnih pesama V.P.Disa (Naši dani i Himna) i najznačajnijih pripovedaka Radoja Domanovića, (Stradija, Danga i Mrtvo more) koji je oštro, kritički bespoštedno i duhovito slikao vlast svoga vremena, ogrezlu u korupciji i nasilju.

  Reč je  o monodrami rađenoj po Domanovićevim satirama i Disovoj poeziji, dok su adaptacija, dramatizacija tekstova, režija i gluma delo isključivo Milenkovića.

  Radoslav Milenković u ovoj predstavi igra više od trideset likova, a ovenčana je u protekle tri decenije brojnim nagradama.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Printscreen

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE