Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  glumac

  Holivudski glumac ušao u NOVI BIZNIS, pa to obeležio HIT videom

  Holivudski glumac i producent, ali i biznismen, sudeći po poslovima u koje ulaže (fudbalski klub, alkoholna industrija, telekomunikacije) – Rajan Rejnolds – uložio je u novi startap, kanadski globalni platni sistem fintech, Nuvei.

  Iznos koji je Rejnolds uložio u Nuvei nije otkriven, iako je u promotivnom videu glumac i investitor potvrdio da je investirao u kanadskim dolarima, „što je prava stvar“.

  Rejnolds je novac uložio u ovu kanadsku firmu samo nekoliko nedelja nakon što je prodao Mint Mobile za 1,35 milijardi dolara, zaradivši od svojih 25 odsto udela oko 300 miliona dolara.

  Rajan Rejnolds zaradio više od 300 miliona USD, ali NE OD GLUME

  Podsetimo, glumac je takođe investirao u American Aviation Gin (destilerija) i fudbalski klub Rekham sa sedištem u Velikoj Britaniji.

  „O fintech-u znam otprilike koliko i o džinu ili mobilnoj telefoniji pre nekoliko godina“, rekao je Rejnolds.

  Kako da postanete ZAPOSLENI u destileriji Rajana Rejnoldsa (VIDEO)

  „Ali Nuvei je impresivan. Rukovodeći tim je izuzetno inteligentan i vredan i krajnje je vreme da kanadska kompanija dobije pažnju kakvu imaju američke tehnološke kompanije“, rekao je glumac.

  Fil Fajer, predsednik Nuveija i glavni izvršni direktor, dodao je:

  „Oduševljeni smo što možemo da poželimo dobrodošlicu Rajanu u porodicu Nuvei. Mi smo globalna kompanija, ali izuzetno ponosni na naše kanadske korene i vrednosti, tako da je privilegija imati jednog od međunarodno najprepoznatljivijih Kanađana, kao i preduzetnika sa tako renomiranim poslovnim duhom, da se pridruži našim investitorima“.

  Rejnolds je snimio i hit video kojim promoviše ovu kompaniju.

  „Ovo je Fil, CEO kompanije Nuvei, kanadske kompanije. Dakle, kako su kanadske tehnološke kompanije drugačije od američkih? Fil, koliko raketa trenutno pravite? Zapravo, moja deca i ja… Ne, ne! Pravih raketa, velikih metalnih penisa. Reci mi FIl, kakve vizije imaš za Nuvei? (Fil kreće da priča, ali ga glumac prekida) Tako dosadno! Da li si na mrežama? Mislim da jesam. Osnove“, teče razgovor između glumca i investitora i CEO-a kompanije.

  Ovo je zapravo jedan od pozitivnih primera promocije kompanije u koju ulažeš. Premda glumac ima novca i može da ulaže u šta god želi, njegova velika prednost je prepoznatljiv lik. Na taj način uspeva da probije većinu svojih poslova i da, kako smo naveli u jednom od ranijih tekstova, zaradi milione, i to ne od glume.

  Kompanija Nuvei osnovana je pre 20 godina i aktivna je na 200 tržišta, a nudi drugim kompanijama usluge i servise za plaćanje, a vredi skoro šest milijardi dolara.

  Ranije ove godine kompanija Nuvei je kupila rivalsku firmu Paya za 1,3 milijarde dolara, a cilj je bio probijanje na američko tržište.

  Rajan Rejnolds priznao koja VEŠTINA mu je donela uspeh: „Zaista mi je promenila život“

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE