Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Gejts dao NAJCRNJE predviđanje dosad: Ovo je jedini način da živote vratimo u normalu

  Jedini način da se u potpunosti vratimo u normalu jeste da imamo možda ne prvu generaciju vakcina, nego super efikasnu vakcinu koju će uzimati puno ljudi i da bolest globalno eliminišemo, izjavio je Bil Gejts.

  Tek tad, napokon, možemo rešavati probleme koji su nastali tokom pandemije, u obrazovanju i mentalnom zdravlju i početi povratak na staro na pozitivan način, dodao je Gejts, prenosi Zimo.

  Prema tom visokom standardu koji je postavio Gejts, Amerikanci (a zapravo i većina sveta) trebalo bi da godinama ili čak do kraja života žive pod epidemiološkim merama poput socijalnog distanciranja i drugih ograničenja.

  Novo Gejtsovo predviđanje zapravo je tmurnije od onog koje je dao za Fox u septembru, kada je rekao da bi uz napredak vakcine život mogao da se vrati u normalu do leta 2021. godine.

  Osnivač Majkrosofta očekuje da će prva generacija vakcine protiv COVID-19 biti odobrena po hitnom postupku do početka 2021. godine.

  GEJTS: Bogati će POBEDITI koronu do kraja 2021, a ostali…

  Izvor: Zimo

  Foto: Zoutube/Printscreen

  What's your reaction?

  Komentari

  • Vlada

   Ko je taj Gejts da on postavlja neke standarde? Kad bude crko on i ostali njegovi saradnici, vrlo brzo će se ovaj svet vratiti u normalu.

   • Kimi

    To je onaj čovek koji je napravio većinu stvari koje ti koristiš ne bi li pročitao vesti na Internetu i ostavio tvoj buntovnički komentar.

  • Milan Zavišić

   Zašto se ova osoba uopšte konsulutje u vezi trenutne situacije i budućih predviđanja. Koje su njegove kvalifikacije? Da li je završio srednju medicinsku, ima li diplomu medicinskog fakulteta, specijalizaciju za epidemiologa, kurs prve pomoći? Bilo šta?!?!?

  • Uroš

   Bogat čovek, dosadio svima, nema druga posla :) https://webllena.com

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE