Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Gde je štednja, tu je i odlična kamata – jedinstvena ponuda Addiko banke

  Addiko banka, pored jedinstvenih ponuda za keš kredite, na tržište Srbije uvodi i izuzetno atraktivne kamatne stope na depozite.

  U okviru promotivnog perioda koji važi do kraja juna, u ovoj banci će biti moguće oročiti devizne depozite u evrima na 14 meseci u ekspozituri, uz jedinstvenu kamatnu stopu od čak 1,7% (EKS 1,44%). Addiko na ovaj način želi da pruži dodatni podsticaj svim postojećim i budućim klijentima banke i da na taj način učestvuje i doprinese ostvarenju njihovih dugoročnih finansijskih ciljeva.

  – Štednja je ulaganje u budućnost i osnova upravljanja ličnim finansijama. Jedinstvena kamatna stopa Addiko banke otvara mogućnost da, pored plana trošenja, svi zainteresovani građani naprave i svoj lični plan štednje i time na najbolji način upravljaju svojim budžetom u svakoj prilici. Mi smo inovativna banka koja u svojoj ponudi ima odabrane proizvode i usluge visokog kvaliteta, a kao pouzdan partner koji osluškuje potrebe klijenata i tržišta, nastojimo da izađemo u susret i da tržištu ponudimo pravi proizvod u pravo vreme i na pravi način  – izjavio je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke.

  Nove investicije

  I dok su mnogi već isplanirali svoj godišnji odmor i sada im, uoči zasluženog predaha, predstoje brojni troškovi, drugi nastavljaju da razmišljaju o novim investicijama. Pored svega toga, ovo doba godine je kao stvoreno za trošenje na stvari koje nam, zapravo, nisu toliko neophodne i to je sasvim u redu. Jednostavno, savremeni način života nosi sa sobom brojne izdatke, sa kojima je sve teže izaći na kraj, pa mnogi izdvajanju i čuvaju novčane zalihe, kako bi ih iskoristili pametnije.

  Štednja i potrošnja su dve strane istog novčića i iako ponekad deluju kao naporan proces, uz dobar plan mogu postati najveći saveznici uspešnog upravljanja finansijama. Zato Addiko banka želi da podstakne svoje postojeće i potencijalne klijente da štednju usvoje kao dugoročnu naviku koja će im omogućiti da svoj budžet planiraju i raspoređuju tokom cele godine prema svojim potrebama, uz prihod od kamate koji štednju čini isplativom investicijom

  Izvor: BIZLife

  Foto: Addiko

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE