Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Gastronomska oaza Crnogorskog primorja

  Hotel Regent Porto Montenegro pripremio je bogat letnji kalendar dogadjaja koji u svoj fokus stavlja već nadaleko prepoznatu fuziju gastronomije i elegantne zabave.

  “Kalendar odslikava način života u Tivtu i Boki Kotorskoj – grada i regije posebne energije koje danas nastanjuju ljudi iz svih krajeva sveta koji ga zovu svojim domom. Čast nam je predstaviti događaje koji dočarava kosmopolitski duh ovog podneblja te je naš kalendar simfonija kreirana od gala večera i manje formalnih događaja koji reflektuju kako domaću tako i inostrane kuhinje.” Najavio je Željko Knezović, menadžer za hranu i piće hotela Regent.

  TEMATSKE VEČERE – održavaju se jednom mesečno te su izuzetna prilika za susret sa prijateljima, proslavu godišnjice, prosidbu ili pak odlična prilika za susret važnog poslovnog partnera.

  Junska tematska večera je već tradicionalna kapetanska večera koja se održava 30.juna i kroz pet gangova kreiranih od raznovrsnih vrsta ribe i morskih plodova daje omaž toplom letu uz more; klapa Incanto izuzetnim a capella izvođenjem i repertoarom će upotpuniti primorski doživljaj.

  Večera pod svećama održava se 27. jula te je izuzetna prilika za sve one koji tokom svog letovanja žele glamuroznu priliku za izlazak i užitak. Nevena Filipović izvođenjem Fado muzike će upotpuniti izuzetnu atmosferu.

  Mesec avgust donosi 2 izuzetne tematske večere i to Večeru u noći punog meseca 15. avgusta koja će se održati pod maskama uz plesače vatrom dok drugu kreira Juan Amador, kuvar krunisan sa 3 Michelinove zvezdice 24.avgusta. Avgust je sinonim pete godišnjice rada hotela Regent, arhitektonskog kompletiranja projekta hotela i ukupno 28 međunarodnih nagrada za kvalitet usluge, gastronomskog koncepta, izuzetnosti spa centra i udobnosti elegantnih soba i rezidencija.

  Septembar u svom 16.danu donosi večeru čiji ce glavni potpis biti tartufi a muziča podloga italijanske šansone čime se sezona izuzetnih letnjih večera privodi kraju.

  NEFORMALNIJA DRUŽENJA koja okupljaju željne zabave i inoviranog koncepta gastronomije su večere na terasi Gourmet Corner-a; ovaj gastro serijal za domaćine ima blogere Crne Gore i to Danijelu Lazović – autorku bloga hedonista.me, Damira Moškova koji stoji iza Instagram naloga damirovegastrolomije,  urednicu specijalizovanog magazine Caffe Montenegro Sanju Golubović te iskusnog gastro novinara Maša Čekića. Ovaj serijal ima za cilj da apostrofira mlade zvezde i značaj potencijala kulinarstva u promociji Crne Gore.

  Večere na otvorenom biće održane svakog četvrtka u istom restoranu gde će uživo na terasi biti pripremane paste i rižota – idealna opcija za laganu večeru nakon plaže i pre izlaska.

  Tematski roštilji biće održani od maja do septembra te donose prepoznatljive azijske, mediteranske, crnogorske i čak teksaške specijalitete. Ljubitelji navedenih kuhinja će biti u prilici da svoja nepca obraduju omiljenom hranom.

  Subota veče biće u znaku DJ Shar i saxofoniste koji ce zvukom ispuniti izuzetan Italian Garden – čarobno ostrvo hotela na samoj obali mora.

  Ljubitelji gramofona i šiše imaće priliku da uživaju u notama vinil ploča uz poseban šiša meni svakog drugog četvrtka / petka u letnjim mesecima.

  Ljubitelji džina biće oduševljeni varijacijama na džin baru dostupnom svakog dana od 18:00 časova. Inoviran izbor koktela ove godine predvodi koktel “Zrak sunca” za koji je inspiracija bila izlazak sunca  u Boki Kotorskoj.

  “Čast nam je posetiocima i gostima regiona oplemeniti letovanje u Tivtu i Crnoj Gori kroz tematske događaje te inostrane goste iznenaditi elegantnom formom naših jela. Glamurozne tematske večeri ili pak relaksirajući partiji nude izuzetnu zabavu i kvalitetno kulinarstvo po kojem je hotel Regent poznat. Raduje nas kad gosti pohvale unikatnu ponudu koja se razlikuje od ostalih na rivijeri uz komentar pristupačnih cena”, dodao je Željko Knezović, menadžer za hranu i piće hotela Regent.

  Na pitanje da pojasni cene odgovara da je kafa  2,5 evra, džin od 5,5  , kokteli od 10 evra, predjelo takođe 10 evra, glavno jelo od 15 evra. Promo cene gala večera od 5 gangova su  55 i 65 evra, roštiljski specijaliteti  35 evra, dok jela u sklopu večera na otvorenom koštaju 12,50 evra.

  Izvor: PR tekst

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE