Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Galenika dobila nagradu „DIGITAL CUP AWARDS“ za kampanju za rebranding

  Na nedavno održanoj konferenciji Social Media Summit u Sarajevu, Galenika je osvojila ,,Digital Cup Awards“ nagradu u kategoriji – najbolja digitalna kampanja za rebranding godine.

  ,,Digital Cup Awards” je stručna nagrada koja se dodeljuje kompanijama i brendovima za najkvalitetnije i najprofesionalnije digitalne kampanje u protekloj godini.

  Takmičenje je regionalnog karaktera i učestvovalo je 67 kompanija iz svih zemalja Adriatic regije.

  Dodeljene su nagrade u 20 različitih kategorija, a stručni žiri kojeg su sačinjavali eksperti iz regiona u oblasti digitalnog marketinga dodelio je Galenici nagradu u kategoriji „NAJBOLJI REBRANDING GODINE“ nakon detaljne analize kampanja svih učesnika u ovoj kategoriji.

  Biti prepoznat kao najbolji u nekoj kategoriji pokazuje nam koliko dobro radimo svoj posao i daje nam podstrek da dalje nastavimo bolje i kvalitetnije, jer naši potrošači to zaslužuju. Regionalna nagrada za najbolju digitalnu kampanju govori o tome koliko je Galenika kompanija koja ima modernu poslovnu viziju. Novi vizuelni identitet kompanije došao je nakon investicionog i transformacionog ciklusa koji je realizovan tokom prethodnih godina, a koji je rezultirao modernizacijom kompanije i digitalizacijom poslovanja. S tim u vezi rebranding kampanja koju smo realizovali imala je za cilj menjanje percepcije kod potrošača i uvođenje novog vizuelnog identiteta kao pokazatelja inovativnog pravca kojim se kompanija kreće.“ , izjavio je Naid Gubaljević, Country Manager za BiH u Galenici.

  Kompanija je rebranding kampanju pod sloganom ,,Posvećeni ljudima, verni zdravlju“ sprovela sredinom 2021. godine. Kampanja je imala za cilj uvođenje novog vizuelnog identiteta kroz boje koje simbolizuju vrednosti kompanije i još bliže reflektuju njenu misiju i posvećenost zdravlju i odgovornom poslovanju.

  Nenad Mijailović iz „Galenike“ najbolji finansijski direktor u regionu JIE

  Izvor: BIZLIfe

  Foto: Galenika

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE