Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Forum #Izazov2017 održaće se 1. i 2. marta u Beogradu

  Treći regionalni forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2017 biće održan 1. i 2. marta u hotelu Crowne Plaza u Beogradu. Reč je o interaktivnom poslovnom događaju, prvom ovog tipa u regionu, namenjenom isključivo profesionalcima iz oblasti marketinga, odnosa s javnošću i digitalnih komunikacija iz kompanija i agencija.

  Teme trećeg regionalnog foruma komunikacionih lidera biće usmerene na trendove u integrisanim komunikacijama, o čemu će govoriti predstavnici najvećih domaćih agencija i kompanija. O stanju na tržištu marketinških komunikacija zemalja u regionu govoriće predstavnici agencija iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, BiH i Makedonije. Teme foruma biće i u kojoj meri smo spremni da izvozimo kreativne ideje, ima li smisla danas poslovno biti orijentisan samo na domaće tržište, ali i da su rabati legalni „mito“ u oglašivačkoj industriji.

  Poseban segment foruma biće posvećen podsticanju dijaloga između agencija i kompanija, kroz različite tipove interaktivnih radionica. Tokom trajanja foruma, svoje studije slučaja agencijama predstaviće i kompanije: Mercator S, Vip Mobile, Eurobank, Carnex, IKEA Srbija, AVON, Sberbank, Delhaize Srbija i mnogi drugi.

  Kao i prethodnih godina, na forumu IZAZOV 2017 biće predstavljeno i najnovije istraživanje stanja struke u regionu, koje su zajedno pokrenuli Marketing mreža i istraživačka agencija MASMI Beograd, a biće i organizovan teambuilding za predstavnike agencija i kompanija.

  Granice država u kojima poslujemo postale su nam tesne, zahtevi tržišta i potrošača sve su veći, a budžeti sve manji. Mnogi od izazova sa kojima se struka danas susreće posledica su globalnih promena, trendova i tendencija, ali i lokalnih ili regionalnih okolnosti, na koje možemo da utičemo. Iz tog razloga, želimo kroz razne tipove radionica, teambuilding i ostale interaktivne sadržaje da podstaknemo dijalog između kompanija i agencija, kako bi razmenili iskustva i stekli međusobna poverenja, jer samo tako mogu da krenu u nove izazove koje im aktuelni trendovu donose„, rekla je Ivana Parčetić Mitić, osnivač i urednica portala Marketing mreža, koji je organizator foruma IZAZOV 2017.

  Prijavljivanje za učešće na forum komunikacionih lidera – IZAZOV 2017 traje do 8. februara, a broj mesta je ograničen. Više informacija pronađite na sajtu: www.izazovforum.rs

  Izvor: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE