Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Exit i direktorka BIZLife Danica Stupar otkrivaju tajnu „Svesnog poslovanja“

  Svet u kojem živimo i radimo postaje sve kompleksniji i ubrzano se menja pa je važno i poslovne procese uskladiti sa tim promenama.

  O tome šta je „Svesno poslovanje“ i na koji način može pozitivno da utiče na zajednicu i doprinese zaštiti životne sredine, govoriće panelisti Exit-ove platforme „R:evolucija svesti“, pod nazivom „Svesno poslovanje“ („Conscious Business“) u četvrtak u 18 sati na zvaničnoj Fejsbuk stranici Exit festival.

  Panelisti će kroz osvrt na svoja iskustva iz prakse nastojati da odgovore na pitanja kako svesno poslovanje može služiti zajednici i doprinositi zaštiti životne sredine, kako i u kojoj meri se poslovanje u današnje vreme menja, prilagođava i transformiše u svetu koji se menja, te kako raniji poslovni koncepti više nisu održivi i treba da se promene i prilagode ciljevima prirode i zajednice.

  Učesnici panela biće Muhamed Ismael (Mohammed Ismaeel), viši potpredsednik za marketing za CEMEA region u kompaniji Visa, Miša Lukić, osnivač i glavni dizajner (Chief Business Designer) u konsultanstkoj kompaniji NEW STARTEGY, Dušan Kovačević, osnivač i direktor EXIT festivala.

  Domaćin razgovora biće Danica Stupar, izvršna direktorka vodeće poslovne platforme u Srbiji, BIZLife-a.

  Ovim panelom ujedno, kompanija Visa i EXIT najavljuju tri besplatne radionice koje će se u oktobru i novembru održati u cilju pružanja podrške malim i srednjim preduzećima. Predavač je Ričard Baret (Richard Barrett), vodeći svetski autor, lider u polju vrednosti, predsednik Baret Akademije za unapređenje ljudskih vrednosti (Barrett Academy for the Advancement of Human Values) i osnivač Baret Centra Vrednosti (Barrett Values Centre), najveće svetske organizacije u ovoj oblasti koja je procenila vrednosti preko 50 nacija, desetine hiljada kompanija i stotine hiljada pojedinaca širom sveta.

  Za više informacija posetite: https://consciousrevolution.life/

  Platforma „R:evolucija svesti“ okuplja neke do vodećih globalnih govornika, umetnika, naučnika, preduzetnika i aktivista sa ciljem diskusije o mogućim pravcima pojedinačnog i zajedničkog razvoja čovečanstva. Dosadašnjih pet panela pogledani su više od 220.000 puta, a mogu se pronaći na Fejsbuk stranici EXIT Festivala.

  Izvor: BIZLife

  Foto: EXIT

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE