Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Evo ko će biti zamena za BUSPLUS, uvodi se i BEOGRADSKA KARTICA

  Na međunarodni tender za novog partnera Grada za naplatu karata i upravljanje vozilima, stigle su dve ponude, prenose „Večernje novosti“.

  Turski Kentkart (vlasnik Apeksa) dao je manju ponudu u iznosu od 10,5 miliona sa PDV, a drugi ponuđač Bus Logic Požarevac i Penta Pula je izašao sa ponudom 10,6 milijardi dinara. Ako ne bude problema sa dokumentacija, umesto Busplusa, karte će u narednih 13 godina naplaćivati Kentkart.

  Sa izborom novog partnera, umesto Busplusa biće uvedena Beogradska kartica, koja će funkcionisati po principu dva novčanika. Sa jednim će se plaćati karta za prevoz, a drugi će moći da se dopunjuje i da se njime plaća parking, karte za pozorišta i bioskope…Pristigle ponude otvorene su u podne u zgradi Gradske uprave, objavile su Novosti.Novi partner će imati maksimalni procenat od 7,92 odsto nadoknade od prihoda prodatih karata. U slučaju da Grad od prodaje karata uzme 900 miliona dinara (sada je zarada oko 600),partner dobija samo tri odsto provizije.

  Novim ugovorom predvođen je i veći broj kontrolora na ulicama,ali i mogućnost da Grad angažuje dodatan broj zaposlenih za tu namenu.

  Izvor: Večernje novosti

  Foto: Beta/Miloš Miškov

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE