Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Eurobank nagradila učesnike konkursa „Magija je u rukama nastavnika“

  Izbor za najbolji primer nastave na daljinu u okviru konkursa „Magija je u rukama nastavnika“ je završen, a Eurobank je, kao pokrovitelj, obezbedila nagrade u dve kategorije- dva laptopa sa instaliranim softverom za čitanje e-knjiga.

  Specijalna nagrada za interakciju sa učenicima uručena je Mirjani Stakić-Savković, nastavnici iz Filološke gimnazije u Beogradu za projekat Život po osamneastici – priče i pričanja iz doba korone u e-knjizi učenika na 11 jezika, a za najbolji primer upotrebe digitalnih alata u nastavi nagrađen je Mladen Šljivović, nastavnik iz Gimnazije u Zaječaru za projekat Učenje kroz android igricu i onlajn eksperiment o radu nuklearnih reaktora.

  „Eurobank se priključila konkursu „Magija je u rukama nastavnika“ koji pruža podršku obrazovanju, baš kao i naš društveno-odgovorni projekat „Škola kao nacrtana za Vas“, pokrenut pre dve godine sa željom da obezbedimo bolje uslove za učenje i rad u srednjim školama širom Srbije. Ovaj projekat realizujemo uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Zadovoljstvo nam je što smo sada na poziv NALED-a pokrovitelji konkursa koji promoviše i nagrađuje najbolje primere nastave na daljinu. Nagradili smo nastavnike koji su tokom proteklog perioda primenili  inovativan i savremen pristup u realizaciji nastave i odali im  javno priznanje, imajući u vidu okolnosti u kojima su radili i težinu zadatka koji je bio pred njima“, izjavio je Dušan Mihailović, član Izvršnog odbora Eurobank.

  Cilj konkursa „Magija je u rukama nastavnika“, je bio da, na osnovu ocene stručnog žirija, ali i glasova publike, nagradi nastavnike osnovnih i srednjih škola koji su u proteklom periodu osmišljavali i izvodili nastavu na daljinu. Konkurs je izazvao veliko interesovanje, budući da je pristiglo preko 600 prijava prosvetnih radnika iz osnovnih i srednjih škola širom Srbije.

  Konkurs „Magija je u rukama nastavnika“, organizovali su NALED i Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva „Connecting“, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Zavodom za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, Republičkim sekretarijatom za javne politike, u okviru projekta Javno-privatnog dijaloga za razvoj, koji podržava Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

  Izvor: BIZlife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE