Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Er Srbija PREUZIMA letove Montenegro Erlajnsa

  Nacionalni avioprevoznik Er Srbija preduzela je konkretne mere da bi se odgovorilo pojačanoj potražnji u putničkom avio-saobraćaju između Srbije i Crne Gore.

  „Imajući u vidu nove okolnosti nastale usled obustave saobraćaja Montenegro erlajnsa, Er Srbija je u najkraćem roku povećala svoje kapacitete za putovanja između dve zemlje, uvođenjem dodatnih letova i povećavanjem kapaciteta kroz promenu tipa aviona“, saopštila je nacionalna aviokompanija.

  U saopštenju se navodi da je Er Srbija do sada za naredne dane uvela četiri potpuno nova dodatna leta, dok je na sedam postojećih letova tip aviona promenjen sa planiranih turbo-elisnih aviona ATR na mlazne avione tipa erbas A319 i A320, koji imaju dvostruko veći broj sedišta.

  Kako je saopšteno, preduzete mere imaju za cilj da svi putnici koji to žele mogu da budu prevezeni u predstojećem prazničnom periodu.

  Pored prilagođavanja saobraćaja, Er Srbija je na aerodromima u Podgorici i Tivtu, kao i na aerodromu u Beogradu angažovala dodatne resurse, da bi uslužila sve putnike u novim okolnostima.

  Srpska nacionalna avio-kompanija i u narednim danima nastaviće da prati razvoj situacije i dodatno prilagođava saobraćaj promenama u potražnji, zaključuje se u saopštenju.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE