Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Epl priznao grešku: Najnoviji Ajfon se pregreva

  Kompanija Epl saopštila je da je probleme sa pregrejavanjem njenih modela iPhone 15 izazvala softverska greška koja se pojavljuje tokom korišćenja aplikacija Instagram i Uber.

  Američka kompanija saopštila je da radi na ažuriranju sistema iOS17 koji pokreće aparate iPhone 15 kako bi se sprečilo da uređaji postanu neprijatno vrući tokom rada sa navedenim aplikacijama, prenosi AP.

  Kompanija Instagram, u vlasništvu korporacije Meta Platforms, ranije ove nedelje izmenila je svoju aplikaciju za društvene medije kako bi sprečila pregrevanje uređaja iPhone 15.

  Uber i druge aplikacije kao što je video igrica Asphalt 9, još uvek su u procesu svojih ažuriranja, saopšteno je iz kompanije Epl, ali nije preciziran vremenski okvir kada će biti završene softverske korekcije.

  Iz kompanije su poručili da nikakvi bezbednosni problemi ne bi trebalo da spreče vlasnike iPhone 15 da koriste svoje uređaje dok čekaju ažuriranje.

  „Identifikovali smo nekoliko razloga koji mogu da dovedu do toga da se iPhone pregreje“, navodi se u kratkom saopštenju Epla povodom pritužbi na pregrejavanje aparata iPhone 15.

  U Srbiji najjeftiniji model telefona iPhone 15 serije – iPhone 15 128GB košta 130.900 dinara, iPhone 15 Pro Max 256GB košta 200.600 dinara, a najskuplji je iPhone 15 Pro Max 1TB, čija je cena 269.400 dinara.

  Dok čekamo da stignu NOVI MODELI iPhone-a, zašto Apple izbacuje stare iz ponude?

  Izvor: Euronews, Agencije

  Foto: Beta_AP

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE