Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Pametno čišćenje uz autonomne robote – Upoznajte Ecobot uz Secut tim

  Kompanija Secut, kao lider u čišćenju i prodaji i distribuciji mašina, opreme i hemije za čišćenje, prateći svetske trendove, a na osnovu analize potreba svojih klijenata u Srbiji i regionu, odlučila se za to da automatizuje procese čišćenja i održavanja podova i u portfolio usluga uvrstila automatske pametne Ecobot robote.

  Ecobot roboti predstavljaju najsavremenije uređaje u ovoj tehnologiji i prvu kariku u nizu digitalne transformacije u industriji čišćenja.

  Primena je šarenolika, od prostorija u raznim industrijama, stanicama, aerodromima, školama, poslovnim prostorima, tržnim centrima, bolnicama, hotelima, kao i u vrlo zahtevnim i složenim maloprodajnim objektima.

  Ecobot robot (Secut)

  Menadžer prodaje u kompaniji Secut Predrag Vuković, naveo je da se prednost nabavke Ecobot robota i njegove primene najbolje ogleda u farmaceutskoj industriji, industriji proizvodnje hrane gde proces proizvodnje ne sme da zavisi od ljudskog faktora.

  „Kupovinom Ecobot robota dobijate kompletno rešenje u oblasti čišćenja, visokih standarda. Takođe Ecobot roboti nalaze primenu u oblastima kao što su zdravstvene ustanove, škole, poslovno-komercijalni objekti i garaže“, objasnio je Vuković.

  Menadžer prodaje u kompaniji Secut Predrag Vuković

  Menadžer prodaje u kompaniji Secut Predrag Vuković

  Menadžer higijene u kompaniji Secut, Maja Anđelković istakla je da prednosti ovog robota vidi u tome što on prvenstveno radi samostalno, te da mu nije potrebna kontrola dodatnog operatera, već se proces kontrole vrši pomoću aplikacije.

  Menadžer higijene u kompaniji Secut, Maja Anđelković

  Menadžer higijene u kompaniji Secut, Maja Anđelković

  Menadžer u usluzi čišćenja objekata Tijana Šegović kazala je da je Ecobot robot pomoć u čišćenju, a ne zamena za ljude. „Kolege koje trenutno obavljaju manuelno čišćenje biće daleko efikasnii u nekim drugim procesima rada u čišćenju. S obzirom da se u ovom trenutku oslanjamo na Ecobot robote, u velikim površinama koje održavamo bićemo daleko efikasniji i produktivniji kroz podaktke koje dobijamo od njega“, objasnila je Šegović.

  O Ecobot robotima i njihovim prednostima u čišćenju govorili su i Nenad Milošević menadžer higijesnko tehničkog održavanja i Milica Gagić zadužena za finasije i računovodstvo u kompaniji Secut. Šta su oni imali da poruče možete pogledati u OVOM VIDEU.

  Izvor: BIZLife

  Foto: YouTube/Secut

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE