Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dušan Mihailović, Eurobank Direktna: „Odlični uslovi za štednju“

  Stabilan kurs dinara i uravnotežena monetarna, finansijska, fiskalna i makroekonomska politika doprineli su, prema podacima Narodne banke Srbije, porastu dinarske štednje u Srbiji tokom poslednjih nekoliko godina. Vratilo se poverenje građana u domaću valutu, a banke često nude i više kamatne stope na taj oblik štednje. Značajna prednost dinarske štednje je to što se na pripisanu kamatu ne plaća porez, i to je još jedan od razloga što je sve aktuelnije štedeti u dinarima.

  Za one koji žele da dobro planiraju svoje budžete i mudro investiraju, Eurobank Direktna ovog proleća vratila je štednju u centar pažnje klijenata. Do kraja juna, Banka ima specijalne uslove za oročene depozite uz odlične kamatne stope, a uz fleksibilne modele štednje, klijenti će moći da pronađu proizvod po svojoj meri, u skladu sa sopstvenim potrebama i mogućnostima.

  Eurobank Direktna kontinuirano ulaže u svoje proizvode i usluge kako bi održala konkurentnu poziciju na tržištu.

  Banka u svom portfoliju ima različite depozitne proizvode koji obuhvataju ponudu za sve potrebe, a pored opcije štednje u domaćoj valuti, postoji mogućnost izbora depozitnog proizvoda i u evrima, uz atraktivnu kamatnu stopu. Do kraja juna, sve koji se opredele na oročenje depozita u Eurobank Direktnoj očekuje specijalna ponuda i za oročenu štednju, uz odlične kamatne stope, a sve o toj ponudi štednje možete pronaći na linku.

  Štednja je jedan od najsigurnijih modela za investiranje, a dobro isplanirana mesečna izdvajanja na štedni račun u Eurobank Direktnoj mogu da obezbede ušteđevinu za davno željeno putovanje ili kupovinu nekog kućnog uređaja.

  Informacije u vezi sa modelima štednje, zainteresovani mogu da dobiju u najbližoj ekspozituri Banke, na internet prezentaciji Banke www.eurobank-direktna.rs ili pozivom na broj 0800 1111 44.

  Proverite zašto je štednja u Eurobank Direktnoj pravi izbor!

  Izvor: BIZLife

  Foto: Eurobank Direktna

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE