Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dragan Šolak kupio još jedan fudbalski klub

  Gestepe je ozvaničio početak saradnje sa kompanijom Sport ripablik koja je kupila 70 odsto akcija ovog kluba. Radi se o konzorcijumu koji je vlasnik Sautemptona i čiji je glavni investitor Dragan Šolak, osnivač United grupe u okviru koje posluje i Sport klub, piše N1.

  Konferenciji na stadionu Gestepea prisustvovali su Mehmed Sepil, Rasmus Ankersen i Henrik Kraft.

  „Dugo se u javnosti pričalo o ovome, a od danas smo i zvanično potpisali saradnju. Sport ripablik je novi partner Gestepea. Tu smo sa Rasmusom Ankersenom i Henrikom Kraftom. Gospodin Arkenson biće novi predsednik kluba. Uz to što je prvi strani investitor u turskom fudbalu, biće i prvi stranac predsednik kluba. Gospodin Hendrik je predsednik Sport ripablika i Sautemptona“, rekao je Sepil.

  Englezi POTVRDILI: Dragan Šolak preuzeo Fudbalski klub Sautempton

  „Ovo je dan novog početka za Gestepe. Klub se već dokazao, ima mnogo navijača i zaslužio je poštovanje. Sada idemo na sledeći nivo. Uradili smo dobre stvari, ali sve vreme smo plivali kontra talasa. Sada ćemo plivati sa Sport ripablikom našim novim investitorom i lično sam impresioniran time“, dodao je Sepil.

  „Imamo velike ambicije, radićemo zajedno na tome da klub podignemo na viši nivo i verujemo da će uspeh doći. Ali, moramo da idemo korak po korak. Za to mora da se izgradi i prava infrastruktura i da se prate pravi procesi. Ne želimo da budemo uspešni samo u jednoj sezoni, već želimo uspeh koji će trajati“, rekao je između ostalog Rasmusen.

  Izvor: N1, 021

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE