Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  DP Lux Group preuzela 100% vlasništva nad BiH lancem parfimerija Plaza

  DP Lux Group, dosadašnji partnerski vlasnik, od 21. novembra preuzeo je 100% vlasništva nad društvom W.Plaza d.o.o. i tako postao lider u maloprodajnoj industriji lepote sa dva lanca parfimerija Belodore i Plaza

  W.Plaza je kompanija koja u BiH posluje više od dve decenije i u svom sastavu ima lanac Plaza parfimerija, kao i „mono-brand store“ objekte L’Occitane. Plaza parfimerija je na bosanskohercegovačkom tržištu lider u maloprodaji parfema, proizvoda za negu lica, kao i „make up“ kozmetike, sa ponudom od skoro 100 brendova iz celog sveta.

  DP Lux Group je kompanija koja uspešno posluje kao distributer preko 90 brendova u 12 zemalja Evrope i sarađuje sa najznačajnijim „beauty“ trgovinskim lancima u regionu (Douglas, Jasmin, Plaza, Martimex,  dm, lilly, cm, BIPA i drugi).

  DP Lux Group u svom sastavu ima i jedan od najvećih lanaca niche parfimerija u Evropi, Belodore, koji posluje u 6 zemalja.

  Iz grupacije poručuju da će ova akvizicija doneti dalji dinamični razvoj ekspertize kompanije DP Lux Group u vođenju “ beauty“ trgovinskih lanaca u Evropi, a sa ciljem kreiranja jedinstvenih I omiljenih mesta kupovine.

  Sve detalje vezane za poslovanje W.Plaza I DP Lux Group kompanije su dostupni na plaza.ba, dplouxroup.com i belodore.com

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE