"Dojave o bombama - pritisci iz inostranstva"

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  ana brnabić

  “Dojave o bombama – pritisci iz inostranstva”

  Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila da su dojave o bombama u Srbiji pritisci iz inostranstva zbog neuvođenja sankcija Rusiji.

  “Jedina smo zemlja u Evropi koja nije uvela sankcije Rusiji i pritisci su neverovatni iz dana u dan, i ove dojave o bombama su pritisci iz inostranstva zbog neuvođenja sankcija Rusiji”, rekla je ona.

  Rekla je da su dojave o bombama pažljivo planirane i da “sigurno” dolaze iz inostranstva, što pokazuje činjenica da je dojava stigla i u beogradski tropikarijum, za koji većina građana ne zna i da postoji.

  “Neko je gledao šta bi sve mogle da budu turističke atrakcije. Kod nas je tropikarijum mali i većina i ne zna za njega, to vam pokazuje da je neko planirao i da to dolazi iz inostranstva, jer da su to smislili neki iz Srbije, nikada ne bi poslali dojavu u tropikarijum”, objasnila je Brnabić.

  Takođe je rekla da je neuvođenje sankcija Rusiji “izuzetno skupo”, jer je i investitorima glavno pitanje postalo zašto Srbija još uvek nije uvela sankicje Rusiji, a kako je istakla dodatno usporava dalji rast zemlje.

  “Srbija jedina poštuje principe međunarodnog prava”

  Premijerka je izjavila da Srbija jedina poštuje principe međunarodnog prava, u čemu je usamljena u svetu i jedina je zemlja za koju se ti principi ne menjaju od situacije do situacije, zbog čega se nalazi u teškoj, a nekad i mučnoj situaciji.

  Brnabić je za TV Pink rekla i da se i sa Istoka i sa Zapada može videti licemerje u tumačenju međunarodnog prava, a Srbiji se spočitava kako nešto ne poštuje.

  Vulin o “lažnim bombama”: Specijalni rat protiv Srbije

  Izvor: Agencije

  Foto: Beta

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE