Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Do dozvoljenog minusa uz Intesa On-line

  U korak sa aktuelnim digitalnim trendovima i rastućim očekivanjima korisnika bankarskih proizvoda i usluga, Banca Intesa je svojim klijentima omogućila podnošenje i odobrenje zahteva za dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu putem Intesa On-line aplikacije elektronskog bankarstva, bez odlaska u ekspozituru.

  Prilikom podnošenja zahteva klijent ima mogućnost da samostalno odluči o visini dozvoljenog minusa u okviru ponuđenog maksimalnog iznosa, a odgovor o odobrenju dobija SMS porukom ili imejlom u roku od samo 15 minuta od apliciranja.

  „Svesni smo da će digitalizacija poslovnih procesa, proizvoda i usluga biti glavni preduslov uspeha u narednim godinama, zbog čega je integrisanje elektronskih kanala u svakodnevnu interakciju sa klijentima važan deo strategije poslovanja Banca Intesa. Najnovijim proširenjem digitalne ponude želimo da odgovorimo na zahteve i potrebe naših klijenata koji žele još veću dostupnost proizvoda, visoku efikasnost usluge i personalizovano korisničko iskustvo,“ izjavio je Darko Popović, član Izvršnog odbora i direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom Banca Intesa.

  Unapređujući svoju digitalnu ponudu, Banca Intesa je pre godinu dana građanima pružila mogućnost podnošenja zahteva za gotovinske kredite putem Intesa On-line aplikacije. Danas keš krediti za koje su klijenti aplicirali putem On-line servisa čine oko 14 odsto ukupnog iznosa svih odobrenih gotovinskih kredita Banca Intesa.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Banca Intesa

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE