Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Digitalizacija, zelena planeta

  WebMind predstavlja: Kako digitalizacija oblikuje zelenu planetu

  U vremenima kada se svet suočava s ekološkim izazovima i kada je svaka promena postala ne samo nužna, već i neophodna, sa ponosom predstavljamo WebMind prvo ekskluzivno interaktivno izdanje – „Digital Revolution for Green Future“.

  Ovo izdanje nije samo još jedan korak ka informisanju javnosti, već je to korak ka stvaranju novog sveta, sveta u kojem tehnologija i očuvanje prirode idu ruku pod ruku.

  Zašto smo se odlučili na ovakav korak? Zato što verujemo da je digitalizacija ključna u kreiranju zelene budućnosti. U eri kada se poslovna i životna kultura menja brže nego ikada, želimo da budemo most između kompanija koje predstavljaju stožer ove promene i javnosti koja teži ka boljem i održivijem svetu. Bilo da je reč o finansijama, nekretninama, transportu, građevini, sajber tehnologijama ili bilo kojoj drugoj industriji, svaka od njih ima moć da pokrene promene, kako na lokalnom, tako i na globalnom nivou.

  Saradnja portala WebMind sa organizacijama i konferencijama koje podržavaju teme koje se odnose na „zelenu agendu“, samo je potvrda naše posvećenosti ovoj misiji.  Ali, ne bismo bili ovde gde smo danas da nismo imali priliku da budemo medijski sponzor događaja OIE 2023. Ova konferencija, koja je postala tradicionalno okupljanje najvažnijih aktera u industriji zelene energije, pružila nam je priliku da još više produbimo naše razumevanje energetske tranzicije u Srbiji i regionu. Diskusije o novim investicijama, tehnologijama i izazovima koje donosi energetski tranzicioni proces bile su neprocenjive.

  Kako se tehnologija i očuvanje prirode prepliću, WebMind vodi čitaoce na putovanje kroz zelenu tranziciju uz pomoć industrijskih lidera. U eri digitalne revolucije, zelena budućnost nije samo opcija – to je imperativ.

  U ovom specijalu, želimo da vam pružimo nešto više. Kroz niz ekskluzivnih intervjua sa predstavnicima ovih kompanija, približićemo vam temu zelene energije, digitalizacije i njihovog međusobnog preplitanja.

  Na kraju, želim da naglasim koliko je važna uloga medija u edukaciji javnosti. U svetu preplavljenom informacijama, naša misija je da pružimo tačne, relevantne i pravovremene informacije koje će pomoći svima nama da donesemo informisane odluke i da zajedno kreiramo bolju budućnost za sve nas. Pročitajte ceo tekst na linku.

  Izvor: Web Mind

  Foto: Web Mind

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE