Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Delta Holding otvorila Hotel Indigo® Belgrade, atraktivni brend InterContinental Grupe

  Hotel Indigo® Belgrade je jedinstveni objekat u Beogradu, koncipiran, uređen i prilagođen tako da oslikava lokalnu tradiciju i kulturu.

  Hotel Indigo® Belgrade ušuškan je u najstrožem centru Beograda, u glavnoj pešačkoj zoni grada, između ulica Kneza Mihaila i Čika Ljubine.

  Dizajn hotela je umetnicki inspirativan, prepun detalja koji enterijer čine posebnim i karakterističnim za grad u kome se nalazi. U svakom segmentu se oseća šarm, puls i lokalna priča Dorćola, jednog od najstarijih delova Beograda. Hotel Indigo® Beograd prikazuje atmosferu beogradskog kraja, istoriju grada, kulturu hrane i pića i jedinstvene detalje veličanstvene arhitektonske lepote.

  Hotel se nalazi u zgradi koja ima svoju istoriju, rustičnu fasadu i skrovito unutrasnje dvoriste-atrijum. U podnožju zgrade nalaze se dva sprata sa ekskluzivnim retail brendovima, a kapacitet hotela je smešten na gornjim spratovima.

  U okviru hotela radi Duke, veličanstveni restoran i mesto gde se služi autentčni srpki tapas i poslužuju apsolutno najinspirativniji kokteli koje ste ikad probali. Duke je umetnički dizajniran, šarmantan, prijatan i opušten prostor sa prekrasnom baštom gde ćete uživati u hrani, ambijentu i ljudima.

  Hotel Indigo® Beograd ima 46 soba i apartmana, restoran sa privatnim delom za ručavanje i sastanke i najmoderniji prostor za vežbanje.

  Hotel Indigo® Belgrade sa velikim zadovoljstvom očekuje Beograđane, njihove goste i sve svetske putnike.

  Možete nas pratiti na Instagramu i Facebooku.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Hotel Indigo® Belgrade

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE