Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Delez Srbija imenovala Jelenu Pavlović za novog člana Izvršnog odbora

  Kompanija Delez Srbija imenovala je Jelenu Pavlović za novog člana Izvršnog odbora. Jelena Pavlović će od 10. januara 2022. godine sa pozicije potpredsednice voditi tim pravnih poslova i zaštite resursa najvećeg maloprodajnog lanca u zemlji.

  Uspešnu profesionalnu karijeru Jelena Pavlović je gradila na izvršnim pozicijama u privredi sa fokusom na upravljanje opštim poslovanjem, pravnim, regulatornim i korporativnim poslovima i strateškim komunikacijama. Jelenino bogato iskustvo u upravljanju globalnim kompanijama, lokalnim i internacionalnim timovima i strateški pristup poslovanju biće značajna podrška kompaniji koja je lider na tržištu, a uspešno realizovani projekti koji su deo Jelenine poslovne biografije neprocenjivo iskustvo već dobro uigranom timu Izvršnog odbora kompanije za realizaciju poslovne strategije.

  Jelena Pavlović je kao generalna direktorka globalne kompanije za jugoistočnu Evropu bila odgovorna za poslovne rezultate i internacionalne timove ljudi, a u kompaniji Delez Srbija će voditi odeljenja za pravne poslove, zaštitu resursa, kvalitet i integritet proizvoda, korporativne komunikacije i održivo poslovanje.

  “Verujem da će impresivna poslovna karijera i ličnost Jelene Pavlović ojačati naš liderski tim i stručnost kompanije. Želimo da u narednom periodu dodatno doprinesemo razvoju domaće ekonomije i tržišta u celini. Radićemo na ubrzanju rasta, širenju maloprodajne mreže, dodatnoj digitalizaciji poslovanja i siguran sam da će nam Jelenino bogato iskustvo biti snažna podrška na tom putu. U ime celog tima Jeleni želim puno uspeha u novom profesionalnom poduhvatu i iskrenu dobrodošlicu”, istakao je Jan-Vilem Dokhejr, generalni direktor kompanije Delez Srbija.

  Jelena je diplomirala na Pravnom fakultetu, Univerziteta u Beogradu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Delez Srbija

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE