Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dašak elegancije u enterijeru

  Svaku godinu obeleže novi trendovi i stilovi u prazničnoj dekoraciji, pa nije lako da se odlučite kako da ukrasite svoj dom za praznike. Praznični period je idealno vreme da dom dodatno zablista, pa vam u nastavku donosimo nekoliko luksuznih predloga koji će stvoriti divan magični ambijent i učiniti ga elegantnim i blistavim.

  Kako bi sjaj vašeg doma bio istaknut na najbolji način, odličan izbor je da u osnovi ambijenta budu elementi kolekcije MOLISE, koju odlikuju otmenost, praktičnost i elegancija. Harmonična kombinacija artisan hrasta, belog bojenog stakla i njegovog sjaja učiniće vaš dnevni boravak prijatnim i toplim prostorom za porodična okupljanja tokom praznika. Ovi materijali čine idealan spoj kreativnog, minimalističkog i veoma privlačnog dizajnerskog rešenja.

  Pravilne linije elemenata, sa frontovima bez rukohvata i „soft-close“ mehanizmom za zatvaranje fioka i vrata takođe su karakteristike ove kolekcije. Segmenti sistema elemenata MOLISE su detaljno i inovativno dizajnerski osmišljeni tako da predstavljaju uniformno rešenje za uređenje skoro čitavog doma.

  Moguća je i ugradnja LED rasvete u elemente, koja ih dodatno ističe u svakom ambijentu i čini prostor idealnim mestom za uživanje u večernjim satima.

  Sjajno je i praktično rešenje za dnevni boravak je TV polica MOLISE, koja se sastoji se od četiri prostrane i praktične fioke, a ambijentu možete dodati i vitrine MOLISE 2K VS2 i MOLISE 1K VS.  One se sastoje od jednog zatvorenog i drugog poluzastakljenog dela, sa dodatnim policama za odlaganje. Kako je za sitnice i dekoraciju uvek potrebno mesto više, pravo dodatno rešenje je zidna polica MOLISE ZP. Pored funkcionalnosti, odlikuje je i estetska privlačnost i mogućnost proizvoljnog postavljanja u prostoru.

  Trpezarijski sto MOLISE 155×90 odličan je izbor za trpezarijski ambijent. Uz njega se uklapaju trpezarijske stolice VKCY-20086, a u prostoru možete dodati i komodu MOLISE 4K2F koja je veoma praktična i sastoji se od četiri zatvorena segmenta, sa po jednom pregradnom policom, i dve prostrane fioke.

  Mesto za okupljanje porodice i tradicionalno proslavljanje praznika je trpezarija. Kako biste tokom obroka dodatno uživali u prazničnom duhu, potrudite sa da sto dekorišete tako što ćete ga ukrasiti sa novogodišnjim motivima, a u središnjem delu grupišite zelene aranžmane i voće.

  Možete kombinovati i različite materijale, kombinujući tkaninu sa drvenim i metalnim ukrasima, kako biste postigli lep i uravnotežen izgled, a sveće na stolu doprineće svečanoj atmosferi. Sveće daju takođe sjajan i elegantan efekat. Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da ih rasporedite na trpezarijskom stolu ili komodi da biste stvorili toplinu u ambijentu.

  Kolekcija MOLISE postoji i u kombinaciji crnog bojenog stakla i artisan hrasta, a u ovom dekoru dostupni su svi elementi kolekcije. Odličan primer da se elegancija i sjaj izuzetno ističu i na kolekciji sa crnim bojenim staklom je vitrina MOLISE 2K VS2, koja se sjajno uklapa u ambijent dnevnog boravka, a pravi je izbor za sve one koji preferiraju tamnije enterijere.

  Elementima kolekcije MOLISE vaš enterijer će dobiti sjaj koji zaslužuje, a elegancija i blistavost vašeg doma doprineće boljem raspoloženju i dodatnoj radosti u domu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Forma Ideale

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE