Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Dan japanske kulture u Ada Mallu

  Ada Mall shopping center u saradnji sa Karate klubom NIPON i Udruženje za promociju japanske kulture KIZUNO na trećem spratu na platou u food courtu organizuje specijalno druženje u nedelju 12. juna posvećeno JAPANU i njegovoj umetnosti borenja.

  Naša proslavljena karate šampionka Tanja Petrović biće domaćin manifestacije u čijem fokusu će se naći takmičenje i borbe članova profesionalnih klubova, mini škola karatea i radionice koje će nas upoznati sa kulturom zemlje Izlazećeg sunca.

  Za sve rekreativce Ada Mall je pripremio mogućnost da se oprobaju u karateu, džudou, nauče više o odbrani jer tu su osnove za žuti pojas. Za one koje privlači egzotična strana japanske kulture, posebno će uživati u ceremoniji ispijanja čaja, izradi origamija, ispisu imena na kanđiju i drugo.

  Ovaj događaj predstavlja najavu za humanitarnu manifestaciju Sportska bajka na Kalemedanu zakazanu za 18. jun, a koju već 22 godine zaredom organizuje karate klub NIPON, pod pokroviteljstvom Gradskog seketarijata za sport, a u kojoj će biti predstavljeno 25 sportova.

  Ada Mall želi da predstavi japansku kulturu sa svojim borilačkim sportovima koji nose u sebi osnove etičke i moralne dimenzije sporta koja je bitna za svakog čoveka.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Ada Mall

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE