Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Da li ste razmišljali o opciji da prenesete platu u Telenor banku i ostvarite brojne Progresiv+ pogodnosti?

  Piše: Danica Milisavljević, specijalista segmenta privatnih korisnika u Telenor banci

  Ovo je vrlo često tema razgovora između mene i mojih prijatelja. Pošto znaju da radim u banci, vrlo često zajedno „pretresamo“ mogućnosti koje nudi moja banka. Tada volim da im kažem – hajde, probajte Telenor banku, za promenu, jer ćete, baš kao i naših 330,000 korisnika, vrlo brzo zaboraviti na odlazak u banku i čekanje u redovima da se neka procedura ili proces završi.

  Svi mi, kada se odlučujemo za banku, ne donosimo odluku impulsivno, već tražimo onu koja će nam omogućiti da jednostavnije, brže i fleksibilnije upravljamo ličnim finansijama i vremenom. Tačnije, tražimo banku krojenu po meri naših potreba.

  Uz aplikaciju Telenor banke, upravljaćete svojim finansijama u hodu, ne razmišljajući o radnom vremenu banke ili potrebnoj dokumentaciji. Korišćenjem Progresiv paketa uz prenos plate u Telenor banku, postajete Progresiv+ korisnik i moći ćete da se opustite i uživate u pogodnostima skrojenim po meri modernog življenja.

  Osim povoljnog kursa za razmenu valuta, sve možete da završite na jednom mestu, pomoću aplikacije, i to za samo nekoliko sekundi. Sigurno postoji bolji način da potrošite svoje slobodno vreme, umesto da idete u filijalu ili menjačnicu.

  Pored toga, Progresiv+ omogućava da podignete novac na bankomatu bilo koje banke, širom zemlje, bez provizije, što je idealno rešenje onda kada, neplanirano, morate odmah da dođete do gotovine. Ovako, svaki bankomat postaje vaš.

  Na raspolaganju vam se nalaze povoljniji uslovi za keš kredit, kredit za refinansiranje i dozvoljeni minus. Osim povoljnije kamate, sigurno će vam dobro doći i informacija šta tačno plaćate. Pritom, bićete sigurni da nema skrivenih troškova prilikom otplate.

  Ukoliko ste vlasnik aktivne kreditne kartice, Progresiv+ uključuje i besplatno UNIQA međunarodno putno osiguranje za vas i članove vaše porodice, svuda u svetu. Više ne morate da brinete ukoliko i vi spadate u one ljude koji se putnog osiguranja sete na dan putovanja.

  Možda će za neke od vas, posle ovih redova, prenos plate u Telenor banku biti nov korak u vođenju i upravljanju ličnim finansijama. Kliknite na www.telenorbanka.rs i započnite saradnju s nama.

  Izvor: PR

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE