Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Da li je ovo NAJSLAĐI Izvršni odbor neke kompanije koji ste videli? (VIDEO)

  Velike kompanije u Srbiji često imaju kreativne ideje kada je marketing na društvenim mrežama u pitanju.

  U digitalno doba nalozi na socijalnim platformama predstavljaju svojevrsnu ličnu kartu kompanije ili brenda. Potrebno je biti inovativan, kreativan i uvek korak ispred drugih. Preduzeti ono što konkurencija ili ostali nisu.

  Komapnija Generali Osiguranje Srbija je čini se uradila upravo to, a imala je „izazovan zadatak“, da predstavi svoj Izvršni odbor. Gde bi drugde to uradili nego u konferencijskoj sali, za stolom i uz – kokice.

  „Vreme je da vam otkrijemo kako ‘zaista’ izgleda sastanak Izvršnog odbora Generali Osiguranja“, stoji u opisu ovog videa u kojem devojčice i dečaci sede u sali za sastanke i raspravljaju o prihodima, rashodima, marketingu i budućim planovima.

  Sastanak vodi Dragan Filipović, stvarni predsednik Izvršnog odbora Generali Osiguranja Srbija, a tu su predstavnici svih sektora, marketinga, finansija, logistike…

  Video koji je osvanuo na socijalnim nalozima Generalija oduševio je sve, a ovaj verovatno, najslađi Izvršni odbor koji ste do sada videli ostavljamo da i dalje vredno obavlja svoje zadatke.

   

   

  Izvor: BIZLife

  Foto: Generali Instagram Scrn

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE