Crowdfunding kampanja: Pomozite autorima da završe film o Vladi Divljanu

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Crowdfunding kampanja: Pomozite autorima da završe film o Vladi Divljanu

  Dragi prijatelji, u poslednjih godinu dana snimili smo 80% filma o velikanu naše muzike Vladi Divljanu. Potrebni ste nam da „Nebeska tema“, u koju smo već uložili ogromnu energiju, strast i ljubav, ugleda svetlost dana. Bez vas ne možemo da završimo projekat! Pridružite nam se – podržite od 5. aprila film “Nebeska tema” na platformi Indiegogo!

  Ovo je objavljeno na zvaničnoj Fejsbuk strani „Nebeska tema – film o Vladi Divljanu“.

   “Nebeska tema” scenariste i reditelja Mladena Matičevića je dugometražni dokumentarnii film sa elementima igranog filma o velikanu naše muzike Vladi Divljanu. U njemu učestvuju najznačajniji autori sa ex-Yu prostora, koji će specijalno za ovu priliku snimiti (i u filmu izvoditi) nove verzije čuvenih pesama Vlade Divljana. Ovakav autorski pristup i veliki broj atraktivnih učesnika čini ovaj film jedinstvenim projektom kakav još nije viđen na našim prostorima.

  Ako želite da pomognete autorima da završe još 20 odsto filma koliko je ostalo, možete to sada uraditi na platformi Indiegogo. Trenutna potrebna cifra je 39.000 dolara, ali je navedeno da je to fleksibilno.

  Vlada Divljan preminuo je 5. marta 2015.godine u Beču.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Screenshot

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE