Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  CG prodaje kvadrate „SAMO 500 METARA“ od Beograda na Vodi

  Vlada Crne Gore prodaje 1.100 kvadrata na atraktivnoj lokaciji u Beogradu po ceni od skoro milion evra, objavilo je Ministarstvo finansija.

  Tri poslovna prostora ukupne površine 1.088 na atraktivnoj lokaciji preko puta Beogradskog sajma na Savskom vencu u Beogradu naći će se 24. oktobra na aukciji.

  „Početna cena nepokretnosti iznosi 916.414,10 evra shodno Izveštaju Uprave za nekretnine Crne Gore o proceni vrednosti nepokretnosti u Beogradu od 10. aprila 2019. godine“, precizira se u pozivu, prenose Dnevne novine.

  U pitanju je pomeranje roka javnog poziva koji je ova institucija u ime Vlade Crne Gore prvobitno raspisala 2. septembra.

  Njime je oglašena prodaja podruma površine 191 kvadratni metar, kancelarije od 650 kvadrata na drugom spratu i još jedne od 247 kvadrata na trećem spratu objekta na Bulevaru Vojvode Mišića 37.

  Država je postala vlasnik nešto više od trećine zgrade na izuzetno atraktivnoj lokaciji samo pola kilometra od naselja „Beograd na vodi“, nakon stečaja Primorke iz Bara, kojoj je svojevremeno pripao deo takođe ugašenog poljoprivrednog preduzeća Uljaricacoop iz Beograda.

  Pozivom na javno nadmetanje, koje će biti održano 24. oktobra u podne u Ministarstvu finansija, precizira se da učesnici aukcije mogu biti svi zainteresovani domaći i strani građani i kompanije, uključujući i konzorcijume, koji otkupe dokumentaciju za 1.500 evra, potpišu izjavu o čuvanju poverljivosti podataka i uplate depozit od još 45.820 evra.

  Učesnik koji na najavljenoj akuciji ponudi najvišu cenu postaje kupac.

  Izvor: Agencije

  Foto: Pixabay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE