Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Luštica Bay, Centrale Piazza

  Centrale Piazza – Novo urbano i poslovno jezgro Luštice Bay

  Autentične rezidencije, hotel za pet zvezdica The Chedi, pet plaža, jedinstveno gastro, šoping iskustvo I intenzivan kalendar događaja, tokom cele godine kreiraju upečatljiv identitet Luštice Bay. Izgrađen u identitetu Boke Kotorske i crnogorskog nasleđa, Luštica Bay je zasigurno sjajna adresa za život i razvoj biznisa tokom cele godine.

  Nov kvart u sklopu ovog grada u izgradnji, s centralnim trgom Centrale Piazza, kreiraće puls urbane enklave Luštice Bay – zamišljen je kao glavni trg i mesto susreta rezidenata i posetilaca, prijatelja i gostiju.

  Luštica Bay Crna Gora

  Luštica Bay Crna Gora

  Centrale Piazza je idealno mesto za poziciranje sopstvenog biznisa na crnogorskoj obali uz izuzetne mogućnosti i pogodnosti iznajmljivanja poslovnog prostora u samom srcu grada.

  Ovo je savršen trenutak za postavljanje brendova i biznisa u središte pažnje, na samom centralnom trgu ove internacionalne gradske zajednice, koja već broji 300 domova i 46 različitih nacionalnosti

  „Centrale Piazza će biti novo mesto okupljanja, gradski centar koji vrvi od živosti i ritma, gde domaćini i gosti mogu da se druže, provode vreme zajedno i uživaju u slobodnim trenucima. U isto vreme, ovo će biti destinacija za šoping, neponovlljiv gastronomski užitak i dobar provod, uz sve neophodne servise za svakodnevni život i rad u naselju. U ovom trenutku, već su sklopljeni dogovori o zakupu nekoliko ekskluzivnih prodajnih objekata, a ovo je prava šansa za domaće preduzetnike da razvijaju biznis na jednoj od najatraktivnijih destinacija na crnogorskoj rivijeri“, rekla je Milica Starčević, menadžerka za poslovni razvoj Luštice Bay.

  Centrale Pizza

  Centrale Pizza

  Aktivan stil života na ovoj adresi se podrazumeva, u okviru transformacionog centra sa teretanom i spa kutkom, tu je i igraonica za najmlađe, dok će novi beauty bar biti na usluzi svakog dana.

  Svi objekti u ovom kompleksu su savršeno uklopljeni u sofisticirani arhitektonski koncept, jer je Centrale Piazza osmišljena po uzoru na šarmantne italijanske pjacete, u samom naselju Centrale, u okviru Luštice Bay.

  „Centrale pruža dodatnu vrednost celom naselju Luštica Bay, jer savršeno dopunjuje postojeće sadržaje u Marina Village-u. Sa ovim novim kvartom, Luštica Bay dobija obrise grada koji je od samog početka suština vizije ovog projekta“, istakla je Milica Starčević.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Luštica Bay

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE