Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Google, softver (Pixabay)

  Google će vam platiti RAZLIKU ako cena avio-karte padne, ali postoji nekoliko izuzetaka

  Kompanija je najavila pilot program pod nazivom ,,Garancija Google cena“ kako bi se uklonila mogućnost kajanja kupca avio-karte.

  Google je uveren u svoju sposobnost da odredi kada su letovi po najnižoj ceni. Sada, to uverenje stavlja na test klađenjem na šanse da cene neće pasti.

  U blog postu koji najavljuje niz ažuriranja u pripremi za letnje putovanje, Google je rekao da kompanija dodaje pilot program pod nazivom „Garancija Google cena“. Korisnici Google letova videće „značku garancije cene“ na odabranim letovima, a Google će da prati cenu i platiće vam razliku ako cena padne pre vašeg polaska.

  Međutim, postoje različita ograničenja za ažuriranje. Kao prvo, pilot program je trenutno primenljiv samo na letove unutar SAD i na one koji rezervišu sa adresom za obračun i brojem telefona u SAD. Takođe, kompanija nudi maksimalno 500 dolara povrat po kalendarskoj godini, a dogovor se ne primenjuje ako je pad cene manji od 5 dolara. Osim toga, novac ćete dobiti samo preko Google Pay-a, koji mora biti podešen u roku od 90 dana od polaska izabranog leta. Takođe, naravno, letovi moraju biti rezervisani direktno preko Google letova.

  Avion

  Avio-karte, Google letovi (Unsplash)

  Iako je u blogu kompanije navedeno da je pilot program pokrenut u ponedeljak, Entrepreneur nije uspeo da pronađe letove na kojima je prikazana značka.

  „Iako je naš cilj da ponudimo garanciju cene za što više ruta i avio-kompanija, trenutno je dostupna samo za avio-mpanije koje koriste Rezerviši na Google-u (Book on Google)“, rekao je portparol Gugla za Entrepreneur.

  Među ostalim najavljenim ažuriranjima su opcije za pregledanje hotela, kao i lakši način za istraživanje obilazaka i iskustava sa Google mapama koje prikazuju cene karata direktno na listingu.

  Izvor: BIZLife

  Foto: Pixabay, Unsplash

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE