Čeka li nas nova Vidovdanska? Kopa se NOVI TEMELJ, Vračarci u strahu (FOTO)

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Čeka li nas nova Vidovdanska? Kopa se NOVI TEMELJ, Vračarci u strahu (FOTO)

  Nakon što se na Vračaru urušila stambena zgrada u kojoj je živelo oko desetak osoba zbog temelja koji se kopao neposredno pored zgrade, praksa izgradnje sličnih objekata nije zaustavljena. Naprotiv.

  Uznemirujuće fotografije i video snimci urušavanja zgrade u Vidovdanskoj ulici u najamanju ruku trebalo je da budu opomena svima da se tako nešto ne bi smelo ponoviti. Ipak, investitori i dalje kopaju slične temelje za neke nove zgrade u toj beogradskoj opštini. Reklo bi se da je reč o svakodnevnoj pojavi.

  Pogledajte trenutak kada se URUŠILA zgrada na Vračaru (VIDEO)

  Trenutno se na placu koji s jedne strane izlazi na ulicu Cara Nikolaja II, a s druge na ulicu Vukice Mitrović kopa takođe sličan, ako ne i dublji temelj za novu zgradu u ovoj beogradskoj opštini.

  Stanari okolnih zgrada pitaju se da li je ovo sigurno, a na adresu BIZLife portala stigle su i fotografije na kojima se može videti koliko su temelji duboki.

  Podsetimo samo na fotografiju koju smo nedavno objavili a koja je zbog toga u šta se Vračar pretvorio izazvala veliku pažnju i brojne negativne komentare. Na njoj se vidi sav apsurd skupih kvadrata na Vračaru – stare, niske zgrade nad koje su se nadvile nove, završene i zgrade u izgradnji, sve priljubljene jedna uz drugu, te izgleda kao da između njih igla ne može da padne u kombinaciji sa kranovima i skelama.

  Sav apsurd SKUPIH KVADRATA Vračara u jednoj slici (FOTO)

  Izvor: BIZLife

  Foto: BIZLife

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE