Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  CBRE SEE imenovao Moniku Gajewsku za rukovodioca odeljenja za poslovni prostor u Bugarskoj

  CBRE SEE imenovao je Moniku Gajewsku za rukovodioca odeljenja za poslovni prostor u Bugarskoj.

  U svojoj novoj ulozi, Gajewska će se fokusirati na jačanje saradnje sa postojećim klijentima, kao i dalji rast kompanije na tržištu, nastavljajući praksu pružanja vrhunskih savetodavnih usluga investitorima, developerima i zakupcima.

  Ovim povodom, Boško Tomašević, generalni direktor CBRE SEE, izjavio je:

  „Sa skoro desetogodišnjim iskustvom u oblasti poslovnih nekretnina, uspesima koje je ostvarila širom regiona Jugoistočne Evrope, kao i odličnim menadžerskim veštinama, uveren sam da je Monika najbolja osoba za ovu poziciju i da će ostvariti izvanredne rezultate. Posebno sam zadovoljan što je Monika neko ko se našem timu pridružio na samom početku poslovanja u regionu Jugoistočne Evrope i ovo je odličan primer kako CBRE neguje i unapređuje svoje talente.”

  Monika Gajewska, rukovodilac Pododeljenja za poslovni prostor za tržište Bugarske u kompaniji CBRE SEE, naglasila je:

  „Počastvovana sam što mi je poverena tako važna uloga, posebno imajući u vidu izglede i mogućnosti koje nude tržišta poslovnog prostora u Sofiji i Bugarskoj. Imajući u vidu da većina kompanija nastoji da vrati svoje poslovanje u poslovne zgrade nakon ukidanja mera za suzbijanje Covid-19, ali uz uvođenje hibridnog načina rada, suočavamo se sa veoma aktivnim i izazovnim tržištem. Zahtevi po pitanju zaštite životne sredine, društvene odgovornosti i savesnog korporativnog upravljanja (ESG), kao i rastuća potražnja za fleksibilnim i co-working poslovnim prostorima, pokrenuće evoluciju na tržištu poslovnih nepokretnosti u narednom periodu, pre svega kada govorimo o kvalitetu poslovnih objekata. Sa našim poznavanjem lokalnog poslovnog okruženja, u kombinaciji sa iskustvom i resursima globalne CBRE mreže, uverena sam da ćemo doprineti značajnom razvoju bugarskog tržišta poslovnog prostora.”

  Kako je Gajewska izjavila, CBRE SEE će se takođe fokusirati na proširenje tima Pododeljenja za poslovni prostor u Bugarskoj

  „Posebno sam zadovoljna što privlačimo iskusne profesionalce iz oblasti nekretnina. Nedavno nam se pridružio na poziciji Senior konsultanta pridružio Konstantin Vladov, koji poseduje značajno iskustvo u zastupanju zakupaca, a u narednom periodu planiramo da dodatno proširimo tim“, rekla je Gajewska.

  Vodeća svetska kompanija u oblasti nekretnina, CBRE Group, Inc., osnovala je 2018. godine, CBRE SEE – regionalnu kompaniju u punom vlasništvu, sa sedištem u Beogradu, Srbiji, kako bi pružila celokupan spektar savetodavnih usluga međunarodnim i domaćim klijentima u Jugoistočnoj Evropi.

  CBRE SEE se brzo razvio u vodeću kompaniju na tržištu i otvorio svoje kancelarije širom regiona: prvo u Sofiji, u Bugarskoj, krajem 2019. godine, zatim u Zagrebu, u Hrvatskoj, u aprilu 2021, a početkom 2022. godine kompanija je otvorila i kancelariju u Ljubljani, u Sloveniji.

  Preko svojih kancelarija, CBRE SEE pokriva ključna tržišta uključujući: Srbiju, Bugarsku, Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru,
  Severnu Makedoniju, Bosnu i Hercegovinu i Albaniju

  Izvor: BIZLife

  Foto: CBRE

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE