Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  „Čast mi je što sam se našla u serijalu Junaci doba zlog“

  Premijerka Ana Brnabić izjavila je da joj je čast što se našla u dokumentarnom serijalu „Junaci doba zlog“, emitovanom na televiziji N1, a koji na kritičan način prikazuje vodeće ličnosti aktuelne vlasti.

  Ona je kazala da je ponosna na „svaki sekund“ koji je provela u Vladi Srbije od 2016. godine i sarađujući sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

  „Ponosim se svim putevima, prugama koje smo izgradili, svim investicijama, što smo uveli elektronsku upravu, što smo povezali sve škole u Srbiji na brzi internet, što smo otvorili četiri naučno-tehnološka parka, što smo otvorili nove bolnice i škole, sva ona radna mesta i što građani imaju sve bolje plate i penzije“, kazala je premijerka na vanrednoj konferenciji za novinare, posle odluke Vlade da poništi sve dozvole i rešenja u vezi sa projektom kompanije Rio Tinto u dolini Jadra.

  „Za narod je ‘dobro doba’ „

  Ocenila je da je danas „zlo doba“ za „neke koji su izgubili milijarde i uticaj“ a da je za narod „dobro doba“, u kome, kako je rekla, stiče nove poslove i gde rastu plate i penzije.

  „Priče o revanšizmu, da ćete nas vešati, da ćete nam suditi, to je bila vladavina prava kad ste bili na vlasti ali mislim da narod više nikada neće za to glasati. Ako mi i sudite, uzdignute glave ću reći da sam bila uz Aleksandra Vučića. Samo Rio Tinto pokazuje kakvi ste, vi koji ste trčali u ambasadu SAD tražeći da pomere proglašenje nezavisnosti Kosova da bi Boris Tadić pobedio u drugom krugu predsedničkih izbora“, dodala je premijerka.

  Izvor: Beta

  Foto: Beta/SLobodan Miljević

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE