Budite sami svoj bankar

Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Budite sami svoj bankar

  „FleX štednja“ pruža mogućnost da na svoj štedni račun slobodno dodajete i podižete novac, da prevremeno razročite sredstva, bez ikakvih penala ili smanjenja kamate

  Nastavljajući sa daljom modernizacijom svog poslovanja i prateći potrebe korisnika finansijskih usluga za većom autonomijom i jednostavnošću u njihovom korišćenju, ProCredit banka je osmislila nov i na našem tržištu jedinstven model štednje, pod nazivom „FleX štednja“, koja svim štedišama omogućava samostalnost u upravljanju njihovim sredstvima, stalnu dostupnost novca i atraktivnu kamatnu stopu.

  „FleX štednja“ svojim štedišama pruža mogućnost da na svoj štedni račun slobodno dodaju i sa njega podižu novac kad god je to njima potrebno, da prevremeno razoroče sredstva i to bez ikakvih penala ili smanjenja kamate. Velika prednost „FleX štednje“ je i u tome što svi njeni korisnici mogu slobodno i samostalno da upravljaju sredstvima na svom štednom računu, odnosno da prebacuju i povlače sredstva uz pomoć elektronskog bankarstva ProCredit banke, uz svega nekoliko klikova. Takođe, korisnici „FleX štednje“ mogu u svakom momentu svoja devizna sredstva da podignu na eurskim bankomatima u okviru neke od Zona 24/7 ProCredit banke, koje su im non-stop na raspolaganju. Klijenti na ovaj način postaju sami svoji bankari, jer su oni ti koji upravljaju svojim sredstvima na način koji njima najviše odgovara.

  „Želja nam je da klijentima omogućimo što jednostavniji pristup svim našim uslugama, bez potrebe za odlaskom u ekspozituru. Razvijajući takav pristup, koji se u mnogome zasniva na našim modernim uslugama internet i mobilnog bankarstva, kao i pogodnostima koje pružaju naše Zone 24/7, ProCredit banka je kreirala ’Flex štednju’ koja uz veliku fleksibilnost i samostalnost donosi i veoma atraktivnu kamatnu stopu od jedan odsto na godišnjem nivou“ objašnjava Mirjana Mitrović, izvršni direktor ProCredit banke.

  Građani mogu da „otvore“ ovaj vid štednje u sklopu jednog od računa ProCredit banke, gde dobijaju besplatnu karticu, kao i internet i mobilno bankarstvo sa neograničenim brojem plaćanja u okviru zemlje bez provizije. Time klijenti mogu da zaokruže set usluga Banke koje im omogućavaju obavljanje svakodnevnih transakcija, fleksibilnu štednju i povrh svega samostalnost u poslovanju sa bankom i nezavisnost od radnog vremena filijala.

  „FleX štednja“ je štednja broj jedan u Srbiji, koja privlači veliku pažnju građana. „Samo u prvoj nedelji od lansiranja ovog modela štednje i novog načina rada sa klijentima, privukli smo značajan broj novih klijenata koji su ukazali poverenje našoj banci, kao jedinoj nemačkoj banci u Srbiji koja konstantno radi na modernizaciji svojih usluga. Dugogodišnja saradnja sa našim postojećim klijentima i stalan dolazak novih je najbolja potvrda da na pravi način izlazimo u susret potrebama naše ciljne grupe“, ističe Mirjana Mitrović.

  Izvor: BIZLife magazin

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE