Pridružite se poslovnoj zajednici od 20000 najuspešnijih i čitajte nas prvi

  Budite deo Pop Culture Challenge-a, novog projekta Centra E8

  Nevladina organizacija Centar E8 postoji već osamnaest godina i broji na stotine različitih projekata koji su uvek osmišljeni sa istom namerom – da uz pomoć umetnosti, kulture i neformalnog obrazovanja doprinesu rešavanju društvenih problema. Takav projekat je i Pop Culture Challenge, čiji je cilj da na inovativan način doprinese podsticanju demokratije, aktivizma, borbe za ljudska prava i civilno društvo.

  „Problemi koji nas okružuju nisu pojedinačni, već su problemi celog društva. Naša ideja je da na kreativan način motivišemo i ohrabrimo mlade ljude da rade na njihovom rešavanju. Takođe, želimo da uz pomoć popularne kulture i novih tehnologija prenesemo poruku o značaju demokratije i njenih vrednosti “, napominje Vojkan Arsić, izvršni direktor Centra E8.

  Do kad traju prijave?

  Ovom prilikom, Centar E8 poziva sve pojedince i pojedinke, neformalne kolektive i gurpe, organizacije civilnog društva, nezavisne medije, umetnike i umetnice, kreativne profesionalce iz Srbije koji se aktivno bore da zaštite demokratiju i ljudska prava, da se prijave za učešće na projektu. Ukoliko ste autor/ka onlajn aplikacije, video igrica, VR projekta, inovativnih medijskih formata, popularnih kulturnoumetničkih sadržaja, kurseva, edukacija ili pak projekata iz zabave i sporta, prijavite se i budite deo Pop
  Culture Challenga-a.

  Prijave traju do 20. novembra.

  Ukoliko stručna komisija prepozna vašu prijavu kao inovativnu, moći ćete da učestvujete u razvoju svoje ideje. U tom periodu imaćete priliku da radite sa mentorima, upoznate druge timove, razmenite misli i iskustva i napraviti detaljan plan za realizaciju svog projekta. Na kraju procesa, tim čiji projekat ispuni zahteve i očekivanja stručne komisije dobiće nagradu: novčana sredstva za podršku u realizaciji plana.

  Kako da se prijavite?

  Detaljne informacije o projektu i o tome kako da se prijavite možete pogledati na zvaničnom sajtu: http://popculture.rs/.

  Projekat Pop Culture Challenge se realizuje u okviru projekta „Za snažnije građansko društvo“ koji je podržan od strane Američke agencije za međunarodni razvoj i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju.

  Projekat sprovode PartnersGlobal, DT Institut, Evropski centar za neprofitno pravo i tri organizacije iz Srbije – Partneri Srbija, CANVAS i Građanske inicijative.

  Projekat je inicijativa DT Instituta koja se realizuje u saradnji sa Centrom E

  Izvor: BIZLife

  Foto: Promo

  What's your reaction?

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

  developed by Premium Factory. | Copyright © 2020 bizlife.rs | Sva prava zadržana.

  MAGAZINE ONLINE